xandmar Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 zrozumiesz jak porobisz kumple tam robia i opowiadaja jacy to ludzie i nie oplaca sie za ta kase jak ci sie ziemia zawali pogadamy na spocie:Da i nie wliczlem soboty i niedzieli bo na tym sie wychodzi najlepiej ale co masz z zycia jak ciagle robisz[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 22:28_________________________________________________ia i najwiekszy plus emerytura jak dozyjesz [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 22:29_________________________________________________ale szanuje decyzje kazdy pracuje tam gdzie sie mu podoba lub gdzie go ciagnie:D spoko pogadamy na spocie wyjaśnie Ci parę spraw [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 10:51_________________________________________________a co do spota w Kat. to też uzgodnimy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Panowie, niestety w środę o 18.00 wypadła mi niestety ważna sprawa rodzinna i dopiero będę wolny gdzieś koło 19-tej. Tak więc jeśli poczekacie na mnie to dojadę, w przeciwnym wypadku po prostu mnie nie będzie Ewentualnie możemy zmienić godzinę na 19-tą, ale nie chcę uzależniać całej grupy od moich spraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Panowie, niestety w środę o 18.00 wypadła mi niestety ważna sprawa rodzinna i dopiero będę wolny gdzieś koło 19-tej. Tak więc jeśli poczekacie na mnie to dojadę, w przeciwnym wypadku po prostu mnie nie będzie Ewentualnie możemy zmienić godzinę na 19-tą, ale nie chcę uzależniać całej grupy od moich spraw nie wiem jak reszta ekipy ale ja mogę wpaść na 19-tą zresztą tak mam do Ciebie sprawę pamiętasz o programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman83 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 no to w środe o 19 pod oszołomem:) ja sie postaram wpaść bo zalezy mi by ustalić co do soboty, jak by coś sie zmienilo to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 18 cz19 dlamnie niema sprawy a co do pracy na KWK ja pracuje 19 lat i jeszcze nie świruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 no to super bo mi też pasuje na 19 [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 21:23_________________________________________________mamy do obgadania parę spraw :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 to spoko paru nas bedzie wiec dogadamy sie co do sobotniego wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 spoko jak nie oddam autko do mechanika to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 spoko jak nie oddam autko do mechanika to wpadne lepiej jeszcze nie oddawaj do warsztatu bo ci go jeszcze nie naprawi do soboty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 spoko jak nie oddam autko do mechanika to wpadne lepiej jeszcze nie oddawaj do warsztatu bo ci go jeszcze nie naprawi do soboty ;( weź rower albo zabierz się z kimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 spoko jak nie oddam autko do mechanika to wpadne lepiej jeszcze nie oddawaj do warsztatu bo ci go jeszcze nie naprawi do soboty ;( weź rower albo zabierz się z kimś dobre z tym rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Fajnie, że tak przychylnie wszyscy podeszli do problemu Xandmar ja wożę dla Ciebie magnesy od spotu w gliwicach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja i rower :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Panowie ja jutro niestety odpadam moja AUDI jest rozebrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 a ja bede co jest z twoja audica?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Napiszcie gdzie jest spot pod AUCHANEM czy SARNIM PORTER robisz w niuni rozrząd :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 no robię we czwartek napiszę Ci ile wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 dzisiaj o 19-tej pod auchan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 kurcze i znowu złościwość nie pozwoli mi u Was zawitać w dniu dzisiejszym ( będę ale niestety jutro ) w compsporcie, od 2 tygodni ustalam żeby to było w środe a wczoraj .......jebudup....... i przełożone na czwartek - jedynie zobaczę się z tymi co do KAT się wybierają - pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Miron cóż zrobić, może kiedyś się uda. Co do miejsca, to wprawdzie pogoda dość kapryśna dziś, ale myślę, że możemy się spotkać pod Auchan, a jak będzie kiepsko to przejedziemy pod Sarni Stok. Nie obiecuję, że się wyrobię na 19.00, bo może to być zarówno przed jak i trochę po 19-tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi