Wihajster Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 no avant the best :> ognik powiedz mi kolego sympatyczny czy u ciebie w krainie tulipanów sa jakies okazje na kupno porzadnej A4 :gwizdanie:
martin a4 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 no avant jest do tych co maja dziecka lub plany na nie, bo wkoncu wozek trzeba gdzies wsadzic :gwizdanie:
DAWIDBORI Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 nawet nie musisz miec dzieciaka a plany w avancie na
martin a4 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ja to robie jak normalny czlowiek w lozeczku a nie w aucie szkoda amorkow hahahahaha
DAWIDBORI Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 amorki hmhm zebys mial słabsze niz w b5:D
ognik84 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 nio tylko Avant amorki dają rade
wojtekce Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 martin A4 myślałeś na moją propozycją
proton2 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Się rozgadaliście Mógłby ktoś zmienic temat na aktualne miejsce spotów ? Co do B7 to może was zaskoczę, ale mi się b7 nie podoba z przodu. Moim zdaniem B7 to taki etap przejściowy do B8, ten grill przedni jest jakiś taki niekształtny, dopiero w B8 wygląda to ekstra. Jakby mi ktoś sprezentował B7 to bym nie pogardził, ale sam wolałbym już B8. Osobiście wolę B6, ale to oczywiście kwestia gustu
przemolk Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 mam podobne zdanie, po prostu B6 ma jakiś taki zgrabniejszy przodek niż B7, jednym słowem wyglądem wygrywa, a tak wogóle to w środe na spocie licze na jakąś radę w związku z analizą moich logów ( na AKP też się pojawiła odpowiedź nawet dość obszerna)
proton2 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Niom będziemy myślec. O EGR to Ci już mówiłem jak logi robiliśmy. Mam od Wojtka preparat do czyszczenia, możemy sprobowac przepływkę przeczyścic.
porter Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Proton ja bede potrzebował vaga na środe bo mam ten problem z temp.jak dasz radę to zabierz ze sobą,please
martin a4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Się rozgadaliście Mógłby ktoś zmienic temat na aktualne miejsce spotów ? Co do B7 to może was zaskoczę, ale mi się b7 nie podoba z przodu. Moim zdaniem B7 to taki etap przejściowy do B8, ten grill przedni jest jakiś taki niekształtny, dopiero w B8 wygląda to ekstra. Jakby mi ktoś sprezentował B7 to bym nie pogardził, ale sam wolałbym już B8. Osobiście wolę B6, ale to oczywiście kwestia gustu mam podobne zdanie, po prostu B6 ma jakiś taki zgrabniejszy przodek niż B7, jednym słowem wyglądem wygrywa, a tak wogóle to w środe na spocie licze na jakąś radę w związku z analizą moich logów ( na AKP też się pojawiła odpowiedź nawet dość obszerna) pier**licie GLUPOTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :polew:
proton2 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Cóż, każdy ma prawo do własnego zdania :>
przemolk Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 czasami popierdolić też trzeba :>
Wihajster Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 czasami popierdolić też trzeba :> najlepiej tak
Rekomendowane odpowiedzi