Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 DAWIDBORI sprzedajesz ?? tak...zobaczył, że w głosowaniu prowadzi Omega i postanowił pójść do konkurencji
proton2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Siemanko Co tam H4mm3R-ku słychać ? Dawno się nie odzywałeś. Trochę dzisiaj posypało, gdzieniegdzie nawet quattro nie pomaga. Prawie w zaspę się władowałem.
piter220v Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 olej wymieniony po raz 3 od zakupu .. 5 z 6 swiec tez wymienione .. hyhy na jednej swiecy odpalal z problemem przy -21 ... no kocham ten woz :polew: :polew: i fajne slizganko dzisiaj czolem all dzieki wojtek za wymiane
wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 olej wymieniony po raz 3 od zakupu .. 5 z 6 swiec tez wymienione .. hyhy na jednej swiecy odpalal z problemem przy -21 ... no kocham ten woz :polew: :polew: i fajne slizganko dzisiaj czolem all dzieki wojtek za wymiane [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:13_________________________________________________pany głosujcie bo nissan nas wyjeb.....
piter220v Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 na nissanie o 10 pkt wyzej w ciagu minuty .. klikaja chlopcy ostro albo jakis robocik szaleje
wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 na nissanie o 10 pkt wyzej w ciagu minuty .. klikaja chlopcy ostro albo jakis robocik szaleje długo nie poszaleje :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 No ja juz wszystkie IP które mam dostępne wykorzystałem. Pozostaja proxy, ale to straszna robota.
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 na nissanie o 10 pkt wyzej w ciagu minuty .. klikaja chlopcy ostro albo jakis robocik szaleje to jest kpina...forum powstało w grudniu 2009
piter220v Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale urwaaal !!!! http://www.joemonster.org/filmy/22203/Ciezarowka_niszczy_most_nad_autostrada
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co tam H4mm3R-ku słychać ? Dawno się nie odzywałeś. Jakoś nic mi się nie chciało ostatnie czasy protonku poza tym ostatnio się wkr... bo nie wiem skąd mam lekko zagiętą maskę i trzy wgniecenia jakby ktoś mi w połowie maski na nią usiadł...
mk4 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co tam H4mm3R-ku słychać ? Dawno się nie odzywałeś. Jakoś nic mi się nie chciało ostatnie czasy protonku poza tym ostatnio się wkr... bo nie wiem skąd mam lekko zagiętą maskę i trzy wgniecenia jakby ktoś mi w połowie maski na nią usiadł... ladnie szałejesz z dziewczynami na masce nie za zimno
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co tam H4mm3R-ku słychać ? Dawno się nie odzywałeś. Jakoś nic mi się nie chciało ostatnie czasy protonku poza tym ostatnio się wkr... bo nie wiem skąd mam lekko zagiętą maskę i trzy wgniecenia jakby ktoś mi w połowie maski na nią usiadł... ladnie szałejesz z dziewczynami na masce nie za zimno Trzeba się jakoś rozgrzewać lody to dobre latem są
mk4 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co tam H4mm3R-ku słychać ? Dawno się nie odzywałeś. Jakoś nic mi się nie chciało ostatnie czasy protonku poza tym ostatnio się wkr... bo nie wiem skąd mam lekko zagiętą maskę i trzy wgniecenia jakby ktoś mi w połowie maski na nią usiadł... ladnie szałejesz z dziewczynami na masce nie za zimno Trzeba się jakoś rozgrzewać lody to dobre latem są no i potem się dziwi ze ma wgnioty :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co tam H4mm3R-ku słychać ? Dawno się nie odzywałeś. Jakoś nic mi się nie chciało ostatnie czasy protonku poza tym ostatnio się wkr... bo nie wiem skąd mam lekko zagiętą maskę i trzy wgniecenia jakby ktoś mi w połowie maski na nią usiadł... Zapewne. Tacie raz pijany się położył na masce i też miał takie drobne zagięcie.
siemian Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 :hi: torcik z wczrajszych urodzin Wujka: fajny nie...?
Baddy Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 :hi: Witam sieroty [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:40_________________________________________________ :hi: torcik z wczrajszych urodzin Wujka: fajny nie...? Miewałem lepsze
godzic Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 :hi: torcik z wczrajszych urodzin Wujka: fajny nie...? fajny ale ręce ci się trzęsą i zrobiłeś rozmazaną fotę nie widać ile wujek ukończył
Rekomendowane odpowiedzi