MARiOLiNi Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 mariolini robiles te swiece? Jeszcze nie. Nie wiem czy je robić, czy ma to negatywny wpływ na silnik.
siemian Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie nie chce ktoś pieska? Pół roku temu wzieliśmy suczke która była 2 lata na łańcuchu przy budzie. Ponieważ po 2 miesiącach okazało się że córka naszej suczki jest w ciązy a poprzedni właściciel powiedział że utopi szczeniaki, wzieliśmy je do siebie.Niestety nie jesteśmy w stanie zajmować się trzema pieskami. Suczka znalazła już dom.Uroczy, przemiły piesek czeka na nowego Kochającego właściela. Piesek ma 8 tygodni. Jakby coś to pisać
proton2 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Bry wieczór . Ja tylko na moment. Dorwało mnie jakieś choróbsko i ledwo się trzymam. Wczoraj miałem ponad 40 stopni gorączki ;( . Tak więc na spocie mnie nie będzie niestety.
Baddy Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Bry wieczór . Ja tylko na moment. Dorwało mnie jakieś choróbsko i ledwo się trzymam. Wczoraj miałem ponad 40 stopni gorączki ;( . Tak więc na spocie mnie nie będzie niestety. Więc kuruj się chłopie , Mogę polać Ci bimberku - leczy wszystkie choroby :>[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:54_________________________________________________Coś tu ostatnio mało spamu widuję [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 00:58_________________________________________________ Panowie nie chce ktoś pieska? Pół roku temu wzieliśmy suczke która była 2 lata na łańcuchu przy budzie. Ponieważ po 2 miesiącach okazało się że córka naszej suczki jest w ciązy a poprzedni właściciel powiedział że utopi szczeniaki, wzieliśmy je do siebie.Niestety nie jesteśmy w stanie zajmować się trzema pieskami. Suczka znalazła już dom.Uroczy, przemiły piesek czeka na nowego Kochającego właściela. Piesek ma 8 tygodni. Jakby coś to pisać Moja psina mogłaby nie polubieć kolejnego psa
godzic Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Bry wieczór . Ja tylko na moment. Dorwało mnie jakieś choróbsko i ledwo się trzymam. Wczoraj miałem ponad 40 stopni gorączki ;( . Tak więc na spocie mnie nie będzie niestety. Więc kuruj się chłopie , Mogę polać Ci bimberku - leczy wszystkie choroby :>[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:54_________________________________________________Coś tu ostatnio mało spamu widuję [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 00:58_________________________________________________ Panowie nie chce ktoś pieska? Pół roku temu wzieliśmy suczke która była 2 lata na łańcuchu przy budzie. Ponieważ po 2 miesiącach okazało się że córka naszej suczki jest w ciązy a poprzedni właściciel powiedział że utopi szczeniaki, wzieliśmy je do siebie.Niestety nie jesteśmy w stanie zajmować się trzema pieskami. Suczka znalazła już dom.Uroczy, przemiły piesek czeka na nowego Kochającego właściela. Piesek ma 8 tygodni. Jakby coś to pisać Moja psina mogłaby nie polubieć kolejnego psa teraz sobie przypomniałem ... jak byłem u ciebie jak się zesrałem jak ten pies podszedł do mnie
piter220v Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 teraz sobie przypomniałem ... jak byłem u ciebie jak się zesrałem jak ten pies podszedł do mnie trzebabylo to puscic na ratemypoo.com ? :D:D zycia nie oszukasz ... siemian z checia wzialbym pieska ale jakby byl labrador czekoladowy takiego poki co nie chce ... slawek kuruj sie .. ale i mnie cos zbiera ..chyba sobotnia najebka i z buta na przelaj do domu daja znaki o sobie
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Bry wieczór . Ja tylko na moment. Dorwało mnie jakieś choróbsko i ledwo się trzymam. Wczoraj miałem ponad 40 stopni gorączki ;( . Tak więc na spocie mnie nie będzie niestety. Więc kuruj się chłopie , Mogę polać Ci bimberku - leczy wszystkie choroby :>[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:54_________________________________________________Coś tu ostatnio mało spamu widuję [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 00:58_________________________________________________ Panowie nie chce ktoś pieska? Pół roku temu wzieliśmy suczke która była 2 lata na łańcuchu przy budzie. Ponieważ po 2 miesiącach okazało się że córka naszej suczki jest w ciązy a poprzedni właściciel powiedział że utopi szczeniaki, wzieliśmy je do siebie.Niestety nie jesteśmy w stanie zajmować się trzema pieskami. Suczka znalazła już dom.Uroczy, przemiły piesek czeka na nowego Kochającego właściela. Piesek ma 8 tygodni. Jakby coś to pisać Moja psina mogłaby nie polubieć kolejnego psa nie no takie psy lubią takie malutkie...Jakby coś to byś go porządnie posolił i by zjadł...
piter220v Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 kamil ... przerosniety york chiwawa ... wihajster leszczu
Baddy Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Baddy amstaff pit-bull ?? Amstaff suczka w sumie papik był pitbull a matka amstaff ale w sumie to jedno i to samo [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 10:12_________________________________________________papik: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 10:17_________________________________________________ Bry wieczór . Ja tylko na moment. Dorwało mnie jakieś choróbsko i ledwo się trzymam. Wczoraj miałem ponad 40 stopni gorączki ;( . Tak więc na spocie mnie nie będzie niestety. Więc kuruj się chłopie , Mogę polać Ci bimberku - leczy wszystkie choroby :>[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:54_________________________________________________Coś tu ostatnio mało spamu widuję [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 00:58_________________________________________________ Panowie nie chce ktoś pieska? Pół roku temu wzieliśmy suczke która była 2 lata na łańcuchu przy budzie. Ponieważ po 2 miesiącach okazało się że córka naszej suczki jest w ciązy a poprzedni właściciel powiedział że utopi szczeniaki, wzieliśmy je do siebie.Niestety nie jesteśmy w stanie zajmować się trzema pieskami. Suczka znalazła już dom.Uroczy, przemiły piesek czeka na nowego Kochającego właściela. Piesek ma 8 tygodni. Jakby coś to pisać Moja psina mogłaby nie polubieć kolejnego psa teraz sobie przypomniałem ... jak byłem u ciebie jak się zesrałem jak ten pies podszedł do mnie Nie sciemniaj, już posrany przyjechałeś... :polew: :polew:
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Baddy amstaff pit-bull ?? Amstaff suczka w sumie papik był pitbull a matka amstaff ale w sumie to jedno i to samo [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 10:12_________________________________________________papik: fajne masz buty na zdjęciu Baddy... nie znałem Cie z tej strony... ....paznokcie też niczego sobie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 11:36_________________________________________________Dwóch facetów siedzi w barze i narzeka,jakie to ich zony są przerażające. Pierwszy mówi: Moja jest tak straszna,ze jak ją postawiłem na polu zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... Drugi na to: A moja ma wymiary90/80/60 -To całkiem niezłe. -Taaak...Druga noga tak samo... Panna młoda jest tak nienasycona, że zmusza męża do maksymalnego małżeńskiego wysiłku.. Jeden numerek,drugi....czwarty ...siódmy... W końcu po dziesiątym zasypia.Budzi się nad ranem, a męża nie ma w łóżku. Idzie więc na poszukiwanie i widzi zapalone światło w łazience. Po cichu zagląda i widzi młodego stojącego nad sedesem i szepczącego: -No wyłaź i sikaj,przysięgam ,ze ona śpi...[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 11:54_________________________________________________http://www.sadistic.pl/stop-przemocy-ktorej-ofiara-padaja-ogorki-vt30284.htm :polew: :polew:
IKMA Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam. Chciałem zapytać czy ktoś z Bielska lub Żywca ma może naklejki klubowe na tył lub emblemat na grill'a?? Pytam bo po co zamawiać jak na miejscu mógłbym od kogoś kupić. Jestem codziennie w BB (pracuje w Fiacie:)) więc z dostawą nie było by problemu. Ps. Jeśli napisałem w złym miejscu to przepraszam. Pozdrawiam.
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 hejka Przygarniecie warszawiaka na spot ? bede w BBzapewne 15 - 20 wiec moglbym zajechac
wojtekce Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 hejka Przygarniecie warszawiaka na spot ? bede w BBzapewne 15 - 20 wiec moglbym zajechac wpadaj zapraszamy
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Wojtek... Warszwiaka...? Ja bym zrobił głosowanie... napisz coś o sobie dosłownie pare zdań... tak na 2 strony max od kiedy mieszkasz w W-wie i jakich masz przodków... co nam przywieziesz... itepe
Rekomendowane odpowiedzi