Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tyłu się odlicza :polew:

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eee to jeszcze daleko...

Opublikowano

hehe to dałem plamę :decayed:

|I to jaką,na łamach forum :kox: :kox:

Opublikowano

hammer ? czemu zawsze coś z ruskich stroń dajesz ?[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 17:51_________________________________________________:)

Opublikowano

No zajebał nieźle,tylko zastanawiam się dlaczego pomoc medyczna tak wolno zapier..... do gościa :mysli:

Opublikowano

No zajebał nieźle,tylko zastanawiam się dlaczego pomoc medyczna tak wolno zapier..... do gościa :mysli:

heheh bo to nie wojsko ;):polew: hehe

Opublikowano

hammer ? czemu zawsze coś z ruskich stroń dajesz ?[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 17:51_________________________________________________:)

Bo w przeciwieństwie do Ciebie znamy rosyjski :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

no właśnie się miałem pytać czy znasz czy to na polskiej dają takie rzeczy ;) a jak znasz no to :good: a po niemiecku też szprechasz ?

Opublikowano

Bo tam mają ciekawsze rzeczy :decayed:

Bo w przeciwieństwie do Ciebie znamy rosyjski :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Rosyjskiego nie znam :no:

no właśnie się miałem pytać czy znasz czy to na polskiej dają takie rzeczy ;) a jak znasz no to :good: a po niemiecku też szprechasz ?

Tak szprecham :decayed:

Opublikowano

Po "SZFABSKU" to ja mogę szprechać tylko jak będę po samochód :evil:,a szprechałem też jak spotykałem się z pewną "dziołchą" :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

co jej szprychą robiłeś ? :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 18:16_________________________________________________ :polew:1266506330_by_Vixem_500.jpg[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 18:28_________________________________________________piter :

1266326311_by_Sined_500.jpg

Opublikowano

kiedy to 900??:)

Opublikowano

2

Opublikowano

900??