wojtekce Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 może ktoś będzie wiedział czym odtworzyć ori kolor tego plastiku gdzie sie kładzie nogi (wyblakł od słońca ) ma być taki jak ten trójkąt powyżej , nie chcę malować lubie ori takie kultowe sprzęty
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja innej opcji niż malowanie nie widzę... Chyba żeby folią okleić.
siemian Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Trzech facetów siedzi w barze ostro podpitych.. Nagle jeden z nich mówi: -Wiecie chlopaki jaka ja mam brzydka zone? Juz nie moge na nia patrzec. Na to drugi facet: -Ty ****a masz brzydka zone? Stary ja to mam dopiero brzydka...... Trzeci sie wtraca i mówi: -Panowie co wy wogóle gadacie chcecie zobaczyc moja zone? Prawdziwego potwora? to chodzcie I poszli wszyscy do koleszki do domu Wchodza. Facet odsuwa stól w pokoju, sciaga dywan i otwiera wielka klape w podlodze.. I krzyczy: -STAAARRRRAAAA -STAAARRRAAA WYCHODZ!!! A tam glos: -Ze szmata na glowie czy bez? On na to: -Bez, bede cie pokazywal, a nie ruchal.
mk4 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 :hi: czolem banda ale paskudnie wieje spać nie możesz .... wieje wieje ale słoneczko też się pojawia
piter220v Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spać nie możesz .... wieje wieje ale słoneczko też się pojawia moge moge .. ale roboty mam od h*ja i musze nastukac ze 20 k ..
mk4 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spać nie możesz .... wieje wieje ale słoneczko też się pojawia moge moge .. ale roboty mam od h*ja i musze nastukac ze 20 k .. ooo no to ładnie ładnie powodzenia.... szykuje sie jakis mod :D:D :polew:
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spać nie możesz .... wieje wieje ale słoneczko też się pojawia moge moge .. ale roboty mam od h*ja i musze nastukac ze 20 k .. ooo no to ładnie ładnie powodzenia.... szykuje sie jakis mod :D:D :polew: masz moje poparcie
proton2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Strzała spać nie możesz .... wieje wieje ale słoneczko też się pojawia moge moge .. ale roboty mam od h*ja i musze nastukac ze 20 k .. ooo no to ładnie ładnie powodzenia.... szykuje sie jakis mod :D:D :polew: Raczej zmiana o model wyżej :>
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pracusie dopiero wstałem to jest zycie :gwizdanie:
kamilvolt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Siemka Ja też wojtekce teraz wstałem ale co z tego jak trzeba za***rdalać do Jordanowa :> wczoraj byłem w kinie na najbardziej zupconym filmie jaki w życiu widziałem... jak chcecie kogos wkurzyć zaproszcie go na "Kołysanke" haha Szubas że szok
piter220v Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 wihajster ... model wyzej = b7 ... sie mi nie podoba .. wiec dam looz ..
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 wihajster ... model wyzej = b7 ... sie mi nie podoba .. wiec dam looz .. racja mierz w B8
Rekomendowane odpowiedzi