piter220v Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Prawie jak "dzień świra" :polew: to i tak lajtowo wyglada ... czasami 10 min od drzwi nie odchodzi trzaskajac tymi zamkami i szarpiac drzwi ... i tak codziennie
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Prawie jak "dzień świra" :polew: to i tak lajtowo wyglada ... czasami 10 min od drzwi nie odchodzi trzaskajac tymi zamkami i szarpiac drzwi ... i tak codziennie jak bym miał takiego sąsiada jak ty tez bym takie zamki miał
siemian Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 lokajcie jakiego sasiada mam w pracy gosciu chyba powaznie bierze zagrozenie wlamem :polew: nagrałeś go... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Andrzej88 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 On tak kątem oka luka na was jakby chciał pokazać "nawet nie macie co próbować " K*rwa chory jestem od wczoraj A całą zimę przetrzymałem bez bólu gardła nawet
piter220v Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 koles jest niezly )) .. a najlepsze tez jest to ze to nie tylko tak z biurem robi .. ale jakis czas temu przyczailem go jak przyjechal autem i wysiadl .. zamknal dzwi i poszedl .. 10 krokow od auta i zawrocil zeby sprawdzic czy nie zapomnial zamknanc ... sprawdzil wszystkie drzwi dookola :polew: j**aniec
piter220v Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 nie nie .. stara astra [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 12:17_________________________________________________huj ... kto bedzie dzisiaj ... moze jeszcze moje kompel wpadnie
Baddy Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 :hi: koles jest niezly )) .. a najlepsze tez jest to ze to nie tylko tak z biurem robi .. ale jakis czas temu przyczailem go jak przyjechal autem i wysiadl .. zamknal dzwi i poszedl .. 10 krokow od auta i zawrocil zeby sprawdzic czy nie zapomnial zamknanc ... sprawdzil wszystkie drzwi dookola :polew: j**aniec Nagraj go jeszcze przy samochodzie, BTW jest godne polecenia A4 B6 w dieselu jakby ktoś był na kupnie Wojtek powinieneś kojarzyć samochód http://allegro.pl/show_item.php?item=931671588 mnie nie będzie wiem wiem standard to tak jak mnie i to wiecej niz standard
piter220v Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 mnie nie będzie wiem wiem standard standard jak zwykle :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 BTW jest godne polecenia A4 B6 w dieselu jakby ktoś był na kupnie Wojtek powinieneś kojarzyć samochód http://allegro.pl/show_item.php?item=931671588 Poza xenonem i Q to golasek :gwizdanie: i coś drogo...
Baddy Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 BTW jest godne polecenia A4 B6 w dieselu jakby ktoś był na kupnie Wojtek powinieneś kojarzyć samochód http://allegro.pl/show_item.php?item=931671588 Poza xenonem i Q to golasek :gwizdanie: i coś drogo... moze zejsc z ceny i to dosc sporo, ale autko jest pewne koles jest mechanikiem i moze dac nawet gwarancje zreszta czasem lepiej wydac 2, 3 tyś wiecej przy zakupie niz przez pierwszy rok dolozyc 5
Baddy Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 pewnie że znam to auto ale historii nie nie przejmuj sie tez bylem slaby z historii ....
Rekomendowane odpowiedzi