DAWIDBORI Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 najlepszy chyba w okolicy elektryk jakiego znam do pan macura w ustroniu tylko ceni sie i trzeba czekac w kolejce
slodki79 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 :hi: Coś taki ucha-chany przeorał Cię Piter chyba zdrowo
slodki79 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wszyscy na spot pojechali chyba No chyba się nie wyłamali :disgust: :mysli:
siemian Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wojtuś poszła mi szyba w aucie, więc znowu pojawie się w najbliższym czasie na wymiane... Czaki już zaciera ręce na mocowanie lusterka ja to mam jakiegoś pecha do tych szyb.
slodki79 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wojtuś poszła mi szyba w aucie, więc znowu pojawie się w najbliższym czasie na wymiane... Czaki już zaciera ręce na mocowanie lusterka ja to mam jakiegoś pecha do tych szyb. Powiedz że robisz to specjalnie na jakieś kolejne mody
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ktoś był na spocie w Czechowice-Dz.? Bo przejeżdżałem tam po 16ej i stało z 12-14 aut, w większości Audi 80 i chyba jedna B6 od martin a4 którą poznałem...
siemian Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wojtuś poszła mi szyba w aucie, więc znowu pojawie się w najbliższym czasie na wymiane... Czaki już zaciera ręce na mocowanie lusterka ja to mam jakiegoś pecha do tych szyb. Powiedz że robisz to specjalnie na jakieś kolejne mody hehe, niestety nie. Z szybą już nie da się u mnie nic pomodzić
slodki79 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wojtuś poszła mi szyba w aucie, więc znowu pojawie się w najbliższym czasie na wymiane... Czaki już zaciera ręce na mocowanie lusterka ja to mam jakiegoś pecha do tych szyb. Powiedz że robisz to specjalnie na jakieś kolejne mody hehe, niestety nie. Z szybą już nie da się u mnie nic pomodzić :> wiem wiem w sumie to darma i nie potrzebna robota Robisz z ubezpieczenia czy własny koszt?
IKMA Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pany eksperci ktoś w Bielsku wyczyści nastawnik?? Jest jakiś dobry fachowiec??
slodki79 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 z AC- leasing... A no fakt Zastanawiam się czy mi by wymienili z ubezpieczenia jak by mi pękła np.od kamienia Ta się c**ja nadaje co mam teraz,jest jakaś miękka i szybko się rysuje :confused4: A Wojtek ma dobre szyby i w tej samej cenie co ja płaciłem u siebie...
siemian Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja wymieniałem niecałe pół roku temu bo też mi kamyczek pieprznął Ogólnie to kiedyś mogłem pisać: ogólnie lista prac na przeglądzie mi się wydłuża... bo od jakiegoś czasu było co przegląd- klocki. Teraz jest co przegląd- klocki i szyba
slodki79 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Odpowiedz w sprawie nastawnika?? Cierpliwości,aż się towarzycho rozkręci :wink4:
wojtekce Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Odpowiedz w sprawie nastawnika?? BOSCH Bielsko Biała
Rekomendowane odpowiedzi