DAWIDBORI Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 ja nie umylem na myjni byla kolejka ale moze na automat jeszcze zajade:D
H4mm3R Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Jutro i tak ma padać deszcz, więc czy to ma sens :gwizdanie: Coś pięknego
slodki79 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 ja też dzisiaj się doszorowałem i w końcu ku***a mam z powrotem moc!!!! bo już zaczynałem szukać naklejki SDI na allegro A to dlatego furak Ci się źle sprawował,bo nie myłeś się w ch***j czasu :tongue4: :polew: coś mu smierdzialo caly czas ale nie wiedzial co A zwalał winę na cieknący olej :polew: :polew: :polew:
GRYFI Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Czołem ferajna. Ja umyłem i się przeraziłem w jakim stanie był lakier po zimie. Poszła polerka i furak błyszczy jak nowy :>
slodki79 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Czołem ferajna. Ja umyłem i się przeraziłem w jakim stanie był lakier po zimie. Poszła polerka i furak błyszczy jak nowy :> k**wa dobrze,że przypomniałeś. Będę w domu to muszę trochę furmana "poczochrać"
GRYFI Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Czołem ferajna. Ja umyłem i się przeraziłem w jakim stanie był lakier po zimie. Poszła polerka i furak błyszczy jak nowy :> ku***a dobrze,że przypomniałeś. Będę w domu to muszę trochę furmana "poczochrać" czochraj czochraj tylko nie za bardzo żeby coś z lakieru zostało. Ja chyba zdjąłem dość sporo bo auto jakieś lżejsze
godzic Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 hehe dokładnie auto za bardzo śmierdziało i nie miało kopa hammer ! audi robi za***iste reklamy gryfi ? czym jechałeś furę bo mówiłeś że masz jakiś specyfik
slodki79 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 gryfi ? czym jechałeś furę bo mówiłeś że masz jakiś specyfik Najlepiej papier 2000-wodny delikatnie przejebać,a później dobra polerka i furman będzie wyglądać jak z fabryki-nawet lepiej :good: :good: :good:
moicz Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 10:48_________________________________________________ gryfi ? czym jechałeś furę bo mówiłeś że masz jakiś specyfik Najlepiej papier 2000-wodny delikatnie przejebać,a później dobra polerka i furman będzie wyglądać jak z fabryki-nawet lepiej :good: :good: :good: do tego pare godzin wolnego czasu
slodki79 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 10:48_________________________________________________ gryfi ? czym jechałeś furę bo mówiłeś że masz jakiś specyfik Najlepiej papier 2000-wodny delikatnie przejebać,a później dobra polerka i furman będzie wyglądać jak z fabryki-nawet lepiej :good: :good: :good: do tego pare godzin wolnego czasu A bez tego to nawet mowy nie ma. Jednak warto poświęcić cały dzień. Ja w tym roku będę robić taki zabieg :decayed: :decayed:
Wihajster Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 10:48_________________________________________________ gryfi ? czym jechałeś furę bo mówiłeś że masz jakiś specyfik Najlepiej papier 2000-wodny delikatnie przejebać,a później dobra polerka i furman będzie wyglądać jak z fabryki-nawet lepiej :good: :good: :good: do tego pare godzin wolnego czasu A bez tego to nawet mowy nie ma. Jednak warto poświęcić cały dzień. Ja w tym roku będę robić taki zabieg :decayed: :decayed: Ze też sie wam tez chce stare pazdziochy polerować ALL
godzic Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 10:48_________________________________________________ gryfi ? czym jechałeś furę bo mówiłeś że masz jakiś specyfik Najlepiej papier 2000-wodny delikatnie przejebać,a później dobra polerka i furman będzie wyglądać jak z fabryki-nawet lepiej :good: :good: :good: do tego pare godzin wolnego czasu A bez tego to nawet mowy nie ma. Jednak warto poświęcić cały dzień. Ja w tym roku będę robić taki zabieg :decayed: :decayed: Ze też sie wam tez chce stare pazdziochy polerować ALL no niby jaa ale mnie cieszy już ze auto w końcu jeździ , wiec trochę wygląd chcę poprawić
slodki79 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ze też sie wam tez chce stare pazdziochy polerować ALL A Prezes to wie czym taka robota pachnie... Tak czyścił i polerował swoją brykę,że przetarł lakier i jeździ teraz na ocynku :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
GRYFI Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja robiłem regeneratorem koloru T-cut. środek jest koloru szarego a w koło było czerwono więc działa zajęło mi to 4 godziny
proton2 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Wojtek, mój paździoch mi robi numery. Co to może być, że jak mocniej hamuję to mnie ściąga lekko w lewo ? Uwalona końcówka drążka kierowniczego ?
Rekomendowane odpowiedzi