H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Piździawa w Nałężu... ale frekwencja ładna
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce Patrzcie przestraszył się kampani wyborczej Pitera i wziął się do roboty :decayed: Nie zdziwie się jeśli za tydzień przyjedzie na spot z wiaderkiem i gąbeczką i wszystkim odpicuje bryki ciąg sie chamie bo cie nadepnę "wujek bardzo cięta riposta"
proton2 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Czyli za tydzień grillek. Mam nadzieję, że ten co go ma nie zapomni go zabrać :> Frekwencja dzisiaj
bakuś Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce Patrzcie przestraszył się kampani wyborczej Pitera i wziął się do roboty :decayed: Nie zdziwie się jeśli za tydzień przyjedzie na spot z wiaderkiem i gąbeczką i wszystkim odpicuje bryki ciąg sie chamie bo cie nadepnę mówi się: "ciąg się chamie, bo cię złamię"
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce Patrzcie przestraszył się kampani wyborczej Pitera i wziął się do roboty :decayed: Nie zdziwie się jeśli za tydzień przyjedzie na spot z wiaderkiem i gąbeczką i wszystkim odpicuje bryki ciąg sie chamie bo cie nadepnę mówi się: "ciąg się chamie, bo cię złamię" co ty wiesz chłopcze urodzony w latach 90-tych :gwizdanie:
siemian Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 wujek staszek mistrz ciętej riposty mógłby się uczyć
bakuś Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie kurw, w 2001 się urodziłem.. :polew: [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 21:22_________________________________________________na serio tak młodo wyglądam? ooo, dziękuję, dziękuję, to ten krem...
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie kurw, w 2001 się urodziłem.. :polew: [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 21:22_________________________________________________na serio tak młodo wyglądam? ooo, dziękuję, dziękuję, to ten krem... chodzi ci o ten na spękane pięty??Naprawdę dajesz go na twarz??
bakuś Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Sam widzisz jakie daje efekty, że później mi ludzie mówią, że jestem z 90tych...
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 bo pewnie jeteś ale się wstydzisz przyznać. nie krępuj się baquś - to nie wstyd. jak będziesz miał 50-tkę to połowa z nas już nie będzie żyć ;(
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to połowa z nas już nie będzie żyć ;( już ze 20 lat
bakuś Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 spadajcieeee !! sie kurde mnie uczepily wapniaki
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 spadajcieeee !! sie kurde mnie uczepily wapniaki :polew: no mnie już łupie w plecach i mam problemy z potęcją... jeszcze kilka lat i trzeba będzie brać środki na prostatę
bakuś Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 spadajcieeee !! sie kurde mnie uczepily wapniaki :polew: no mnie już łupie w plecach i mam problemy z potęcją... jeszcze kilka lat i trzeba będzie brać środki na prostatę niebieskie tabletki i te sprawy... :polew:
siemian Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ej ku***a macie coś do mnie ? Godzic Ciebie przecież Piter zajedzie na śmierć w wieku 25 lat więc się nie liczysz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi