GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 To może dziś się wcześniej spotkać około 17. Będzie więcej czasu na wypicie piwka i odczekanie do prowadzenia autka
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jestem ZA. Może nawet przyjade. Może nawet wcześniej bo nie mam co po pracy robić. Może zadam głupie pytanie, ale... będzie grill?
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jestem ZA. Może nawet przyjade. Może nawet wcześniej bo nie mam co po pracy robić. Może zadam głupie pytanie, ale... będzie grill? u godzica[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:09_________________________________________________no to ja będę o 17
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Może nawet przyjade. w takim razie mnie nie bedzie
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja będe pewnie nawet przed 17[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:18_________________________________________________ Może nawet przyjade. w takim razie mnie nie bedzie :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:24_________________________________________________boisz się mnie s.... :decayed:
Maxito Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siema ziomele pytanie do siemiana koś mi powiedział że ty wymieniałeś nagłośnienie na bose ??? ile w tym prawdy mógłbys zdradzić jakieś szczegóły np koszt + najważniejsze dla mnie nr poszczególnych części głośniki piecyk woffer itd instalacje też zmieniałes czy na tej co miałeś zostało ???
mk4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Panowie ładnie śmigacie już 1000 minęła.. miłego spota życzę
MARiOLiNi Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A mnie chyba dalej nie będzie, żadnego z 4 aut nie ma, więc nie mam czym przyjechać
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A mnie chyba dalej nie będzie, żadnego z 4 aut nie ma, więc nie mam czym przyjechać a jednak dałeś radę dzięki panowie za spota
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dzięki wszystkim za spocika. Panowie ładnie śmigacie już 1000 minęła.. miłego spota życzę a Ciebie kto tu wołał...? siema ziomele pytanie do siemiana koś mi powiedział że ty wymieniałeś nagłośnienie na bose ??? ile w tym prawdy mógłbys zdradzić jakieś szczegóły np koszt + najważniejsze dla mnie nr poszczególnych części głośniki piecyk woffer itd instalacje też zmieniałes czy na tej co miałeś zostało ??? z Maćkiem to montowaliśmy. W sumie 3-etapowo. Teraz mam pełne BOSE. Wszystko masz opisane tutaj. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6b7_etap_stage_pierwszy_zmiany_wzmacniacza_na_bose-t93747.0.html;msg1067234#msg1067234 Jakbyś miał jakieś pytania to śmiało pisz
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dzięki za spocik- szkoda, że nas tak mało było
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No malutko Nas było i szkoda,że musiałem się tak wcześniej zerwać Piter fajny ten piesek,ale do czasu,aż nam zacznie kiełbaski wp***dalać :kox:
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siemanko Wszystkim :hi:... jestem z Gliwickich ale ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika
MARiOLiNi Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzięki za spota, trochę się spóźniłem, ale na grilla zdążyłem ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika Jutro po 9 jak przyjedzie do pracy przekażę mu pozdrowienia :>
mk4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 o ja bielskie grille....;/ ... za to z wami:)
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 o ja bielskie grille....;/ ... za to z wami:) śliń sie śliń
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siemanko Wszystkim :hi:... jestem z Gliwickich ale ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika :decayed: Numery zamazane a i tak wiadomo jakie,ponieważ na masce widać odbicie
Rekomendowane odpowiedzi