siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 niop troszke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 To może dziś się wcześniej spotkać około 17. Będzie więcej czasu na wypicie piwka i odczekanie do prowadzenia autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jestem ZA. Może nawet przyjade. Może nawet wcześniej bo nie mam co po pracy robić. Może zadam głupie pytanie, ale... będzie grill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 będzie, ja go mam i przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jestem ZA. Może nawet przyjade. Może nawet wcześniej bo nie mam co po pracy robić. Może zadam głupie pytanie, ale... będzie grill? u godzica[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:09_________________________________________________no to ja będę o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Może nawet przyjade. w takim razie mnie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja będe pewnie nawet przed 17[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:18_________________________________________________ Może nawet przyjade. w takim razie mnie nie bedzie :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:24_________________________________________________boisz się mnie s.... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siema ziomele pytanie do siemiana koś mi powiedział że ty wymieniałeś nagłośnienie na bose ??? ile w tym prawdy mógłbys zdradzić jakieś szczegóły np koszt + najważniejsze dla mnie nr poszczególnych części głośniki piecyk woffer itd instalacje też zmieniałes czy na tej co miałeś zostało ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Panowie ładnie śmigacie już 1000 minęła.. miłego spota życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A mnie chyba dalej nie będzie, żadnego z 4 aut nie ma, więc nie mam czym przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A mnie chyba dalej nie będzie, żadnego z 4 aut nie ma, więc nie mam czym przyjechać a jednak dałeś radę dzięki panowie za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dzięki wszystkim za spocika. Panowie ładnie śmigacie już 1000 minęła.. miłego spota życzę a Ciebie kto tu wołał...? siema ziomele pytanie do siemiana koś mi powiedział że ty wymieniałeś nagłośnienie na bose ??? ile w tym prawdy mógłbys zdradzić jakieś szczegóły np koszt + najważniejsze dla mnie nr poszczególnych części głośniki piecyk woffer itd instalacje też zmieniałes czy na tej co miałeś zostało ??? z Maćkiem to montowaliśmy. W sumie 3-etapowo. Teraz mam pełne BOSE. Wszystko masz opisane tutaj. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6b7_etap_stage_pierwszy_zmiany_wzmacniacza_na_bose-t93747.0.html;msg1067234#msg1067234 Jakbyś miał jakieś pytania to śmiało pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dzięki za spocik- szkoda, że nas tak mało było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No malutko Nas było i szkoda,że musiałem się tak wcześniej zerwać Piter fajny ten piesek,ale do czasu,aż nam zacznie kiełbaski wp***dalać :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siemanko Wszystkim :hi:... jestem z Gliwickich ale ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzięki za spota, trochę się spóźniłem, ale na grilla zdążyłem ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika Jutro po 9 jak przyjedzie do pracy przekażę mu pozdrowienia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 o ja bielskie grille....;/ ... za to z wami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 o ja bielskie grille....;/ ... za to z wami:) śliń sie śliń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siemanko Wszystkim :hi:... jestem z Gliwickich ale ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika :decayed: Numery zamazane a i tak wiadomo jakie,ponieważ na masce widać odbicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi