Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siemanko Wszystkim :hi:... jestem z Gliwickich ale ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika :decayed: Numery zamazane a i tak wiadomo jakie,ponieważ na masce widać odbicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siemanko Wszystkim :hi:... jestem z Gliwickich ale ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika :decayed: Numery zamazane a i tak wiadomo jakie,ponieważ na masce widać odbicie Gratulacje za spostrzegawczośc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 0:18 ładne buty... :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzięki za spota, trochę się spóźniłem, ale na grilla zdążyłem ostatnio w drodze do Bielska na Trasie Katowice - Bielsko spotkałem oto tego Pana.... Kojarzycie go ???? Pozdro dla Tego Kierownika Jutro po 9 jak przyjedzie do pracy przekażę mu pozdrowienia :> To pozdrów go od " Uśmiechniętego Gostka z Granatowego Nissana który go wyprzedził" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 czolem pany .. dzieki za spociaka .. ale musialem sie zwinanc bo burek dawal juz czadu .. i nie boj sie slodki nie bedzie jadl nam kielbasek .. nie dla psa kielbasa !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w piękny dzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No nawet zapowiada się nieźle :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w Krk też :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w Krk też :gwizdanie: spadantos na Małopolske teraz tam jest twój wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w Krk też :gwizdanie: spadantos na Małopolske teraz tam jest twój wątek o ty jedne... wiedziałem, że tak będzie ... wyklną mnie z BB i to ty zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :bicz3: masz Krakowski czarnuchu!!! Do siebie... A Was Kochani Bielszczanie serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ahoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :bicz3: masz Krakowski czarnuchu!!! Do siebie... A Was Kochani Bielszczanie serdecznie witam a pojaw się tutaj to Ci Krk złoi 4 litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a pojaw się tutaj to Ci Krk złoi 4 litery AUDI ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :hi: Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a pojaw się tutaj to Ci Krk złoi 4 litery AUDI ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 sio!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 sio!! na to nie reaguje musisz uzyć swojego standardowego tekstu...sp....j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 sio kuuurwa!! :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi