MARiOLiNi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kilka rzeczy z tego mam ale w tym roku zestaw rozbuduję :> Jak będziesz gąbką usuwał zarysowania to Ci ręka odpadnie. Przed drugim razem kupiłem polerkę (zabrałem z pkt shella), efekt dużo lepszy i szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 No nie spodziewam się efektów po paru minutach, bo wiem, że to wymaga czasu i krzepy w łapach. Jak będą fundusze, to i machinę się kupi. No chyba, że się pożyczy [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:56_________________________________________________ O kurde, tanie to to nie było... Że niektórym nie szkoda na to kasy... Jak efekt będzie, to myślę, że nie szkoda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie wątpię, ale po choćby - również nie tanim, ale i tak tu jest przepaść - sonaxie też jest super efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 oj Proton krzepe w rękach to ty chyba masz :polew: :polew:... ... w końcu jesteś informatykiem, dużo piszesz na klawiaturze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemian, ja pier... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 sorki ale po 13 godzinach w pracy 3 dzień z rzędu już dostaje głupawki :decayed:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:20_________________________________________________Sławek mam nadzieje że Cie nie uraziłem, przecież to tylko jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 _________________________________________________Sławek mam nadzieje że Cie nie uraziłem, przecież to tylko jaja spierd....j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 i co cieszysz puche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Hi. Wybieram sie na wasze spoty od dłuższego czasu i wybrać się nie moge Ale już na przyszły tydzień zmobilizuje się i wpadne, mam tylko nadzieje że pogoda będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Hi. Wybieram sie na wasze spoty od dłuższego czasu i wybrać się nie moge Ale już na przyszły tydzień zmobilizuje się i wpadne, mam tylko nadzieje że pogoda będzie lepsza zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 h*j z pogodą mamy wiatę dobrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Panowie jedno sprostowanie co do słowa, które często tu pada a mianowicie c**j pisze się przez "ch"a nie jak widać powyżej "h" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a h*j ci w oko z tym c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 godzic bo ci pogrożę palcem :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no już myślałem że pałą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 :polew: tak się driftuje quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 za***iście kolo lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gryfi ale ci wczoraj wyjechał by było ale Urwał Siemian co ty skaczesz :> na tobie testowali chyba ganki, albo urządzenie do gotowania jajek czym ty się bawisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi