proton2 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Co tu tak cicho ? Ja jestem dopiero w połowie pucowania autka Meguiars-em. Mogę powiedzieć jedno, za 4 godziny tego się nie da zrobić. Mam tak zapuszczony lakier, że wczoraj wieczór jechałem i tylko maskę z błotnikami zrobiłem. A dziś mi się tylko udało wyglinkować resztę auta. Efekt jest ekstra Gdzie klub A6 ma spoty ? Rozumiem, że oni mieliby przyjechać do Nałęża a nie my gdzieś indziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Gdzie klub A6 ma spoty ? Rozumiem, że oni mieliby przyjechać do Nałęża a nie my gdzieś indziej ? tylko tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 oczywiście Sławku że tak, a6 nie ma jeszcze spotów w bielsku. Włąśnie założyłem tam nowy wątek z propozycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Panowie niema ktoś na zbyciu chłodnicy EGR?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja ją juz wymienialem 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Panowie niema ktoś na zbyciu chłodnicy EGR?? Ja widzę marne czyściwo bawełniane :> Co tak cicho wszyscy piją :gwizdanie: ja pije browarka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Panowie niema ktoś na zbyciu chłodnicy EGR?? U mnie na szczęście nie ma takiego wynalazku Co tak cicho wszyscy piją :gwizdanie: ja pije browarka :> Ja już wypiłem i idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja widzę marne czyściwo bawełniane :>Co tak cicho wszyscy piją :gwizdanie: ja pije browarka :> Też bym sobie jakiego drina zapodał, ale niestety chwilowo nie mgoge Jeżdzę dość często po Cz-Dz i jeszcze nie miałem okazji trafić na twoją furke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja widzę marne czyściwo bawełniane :>Co tak cicho wszyscy piją :gwizdanie: ja pije browarka :> Też bym sobie jakiego drina zapodał, ale niestety chwilowo nie mgoge Jeżdzę dość często po Cz-Dz i jeszcze nie miałem okazji trafić na twoją furke... większość czasu spędzam w busie B6 dużo jeździ po cz-dz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no panowie już mam jednego chętnego z a6 klubu na środowy spot [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 00:37_________________________________________________ja pier..ole ktoś mi zdmuchnął avatar ;( [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 00:45_________________________________________________no już załadowany na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Mnie jak już to w CZ-DZ można spotkać na osiadlu "północ" Przy restauracje Santana albo sklepu Panda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Rumuńska Panda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 czolem z rana ferajna powitac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema Piter reszta śpi pewnie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 06:35_________________________________________________ _________________________________________________ja pier..ole ktoś mi zdmuchnął avatar ;( [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 00:45_________________________________________________no już załadowany na nowo przezylismy chwile grozy ;([br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 06:36_________________________________________________spadam ogladac Dextera :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema bady pewnie spia ochlej mordy a ja spadam na kibel [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 07:22_________________________________________________ pani w czarnych wlosach ... mistrz :*:** http://vimeo.com/10721651 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema bady pewnie spia ochlej mordy a ja spadam na kibel [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 07:22_________________________________________________ pani w czarnych wlosach ... mistrz :*:** http://vimeo.com/10721651 obie są dobre :> chodz nie ma co czarna lepszejsza [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 07:33_________________________________________________a teraz ide "utulic" żone i spać - przywilej żonatych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema w piękny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 10:06_________________________________________________piter strona dla Ciebie http://www.przelecmnie.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Hammer z takimi propozycjami to na PW :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 specjalnie tu dałem linka żebyś też mógł się zarejestrować chyba że już masz tam konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi