siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 poza tym nie wiedzialem ze masz tyle kolezanek :naughty: one wiedza ... :polew: [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 15:27_________________________________________________dobra koniec glupot .. spadam ..
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no no no... chyba musze schudnąć :polew: :polew:
GRYFI Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: widzę,że niezłe jazdy tutaj. Sławek jaka jutro ma być pogoda - pogodynko ty moja
GRYFI Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a popracować wam się Panowie nie chce? ja dopiero wróciłem i nie miałem wcześniej czasu wchodzić na forum
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ok teraz juz spadam .. bylem u wrozki i pytalem o nastepny zlot .. powiedziala mi ze "bedzie Was sporo" "bedzie cieplo" i "kazdy nas zapamieta" ... mowie jej nie poerdol mi tu stara ruro tylko wydruk chce .. wydrukowala cos takiego .. jak widac kazdy gej ok teraz juz lece .. elo ...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a popracować wam się Panowie nie chce? ja dopiero wróciłem i nie miałem wcześniej czasu wchodzić na forum kto robił ten zrobił
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ok teraz juz spadam .. bylem u wrozki i pytalem o nastepny zlot .. powiedziala mi ze "bedzie Was sporo" "bedzie cieplo" i "kazdy nas zapamieta" ... mowie jej nie poerdol mi tu stara ruro tylko wydruk chce .. wydrukowala cos takiego .. jak widac kazdy gej ok teraz juz lece .. elo ... gówno prawda... To napewno nie mk4... Sandały są, ale nie ma białych skarpet... :polew: :polew:
GRYFI Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ok teraz juz spadam .. bylem u wrozki i pytalem o nastepny zlot .. powiedziala mi ze "bedzie Was sporo" "bedzie cieplo" i "kazdy nas zapamieta" ... mowie jej nie poerdol mi tu stara ruro tylko wydruk chce .. wydrukowala cos takiego .. jak widac kazdy gej ok teraz juz lece .. elo ... piter to zdjęcie trzeba wysyłąć nowym forumowiczkom.Niech wiedzą, który region ma najfajniejszych klubowiczów
H4mm3R Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: dziś na bieżąco czytam bo potem na jeden raz mi się nie chce 10str czytać
slodki79 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Qwa flagę trza by było zmienić Reszta good
GRYFI Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Hammer coś ci się avatar rozedrgał bardziej
godzic Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 k**wa piter, nawet na jakimś innym zdjęciu dla mnie znajdziesz zjebaną modrę !
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ku***a piter, nawet na jakimś innym zdjęciu dla mnie znajdziesz zjebaną modrę ! :polew:
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ku***a piter, nawet na jakimś innym zdjęciu dla mnie znajdziesz zjebaną modrę ! godzic nie wiem jak to jest .. ale powiem ci ze to na pewno nie PECH ty po prostu tak masz i juz [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 16:06_________________________________________________ Qwa flagę trza by było zmienić Reszta good flaga zmieniona proooofesjonalnie
Iverson Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 wrzućcie to w podwieszenie , będzie :kox: :kox:
godzic Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ku***a piter, nawet na jakimś innym zdjęciu dla mnie znajdziesz zjebaną modrę ! godzic nie wiem jak to jest .. ale powiem ci ze to na pewno nie PECH ty po prostu tak masz i juz [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 16:06_________________________________________________ Qwa flagę trza by było zmienić Reszta good flaga zmieniona proooofesjonalnie no cóż pogodziłem się z tym i jakoś żyje
Rekomendowane odpowiedzi