Opublikowano 5 Maja 201016 l kto dzis na spociku będzie?? ja jak zwykle- a ty? też jak zwykle:decayed:
Opublikowano 5 Maja 201016 l kto dzis na spociku będzie?? ja jak zwykle- a ty? też jak zwykle czyli Cie nie bedzie? ja chyba nie dam rady :oklaski: :ssij: :takiego: :bicz3:
Opublikowano 5 Maja 201016 l kto dzis na spociku będzie?? Ja nie dam rady. A raczej wątpie żebym się wyrobił. Na 17:15 mam wizyte u lekarza w Tychach. A jak będzie tak jak ostatnio te pewnie nie wcześniej wejde niż koło 18.15
Opublikowano 5 Maja 201016 l aloha ja tez jak zwykle chyba dzis..........nie będe godzic FOCHu jeden myslales cos o tej robocie co rozmawialismy na spocie? Jesli tak to jest szkolenie w czwartek
Opublikowano 5 Maja 201016 l jak ktorys zna jakiegos gornika pomiedzy 20 a 45 lat prosze o imie nazwisko nr tel oraz jego wiek i miejscowosc w ktorej mieszka na PW tak wiec dzialac mi i to juz dziekuję
Opublikowano 5 Maja 201016 l aloha ja tez jak zwykle chyba dzis..........nie będe godzic FOCHu jeden myslales cos o tej robocie co rozmawialismy na spocie? Jesli tak to jest szkolenie w czwartek to z tego są szkolenia...?? chyba żeby dobrze połykał... :polew: :polew: