siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pany pisać kto będzie dzisiaj na spocie
godzic Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 no bydę przywiozę ten ruszt tak poza tym :hi: hehehe Wojtek mogę też przyjechać ? tylko na razie nie będziesz nic robił z autem, po prostu przyjadę, jak wszyscy to wszyscy
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja będe ale nie swoim autem... Niech ktoś weźmie coś do jedzenia dla mnie bo po tym jak dzisiaj podjechałem na stacje benzynową to mnie już nie stać Dobrze że wieczorkiem przesiadam się do oszczędnego Seata Inki 1.9d
godzic Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 to czym zapierdzielasz ze tak cię wytrzepało z kasy?
Baddy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 czymś co pali wiecej niż moje autko to chyba jakis Tir musi być
godzic Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 tico .... :polew: pod Siemian nogą to pali ile wlezie
Baddy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 tico .... :polew: pod Siemian nogą to pali ile wlezie tym bardziej, że tam wciska gaz razem z hamulcem :nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 bakuś chyba będziesz miał problem dojechać do Wojtka, bo co druga droga jest zamknięta m.in. ochaby - skoczów coś w tym prawdy jest
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 m.in. ochaby - skoczów już ją otwarli właśnie
MINIO Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Mnie nie bedzie .Muszę się wyleczyć co by w piatek do Wojtka zajechać
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wczoraj w Raporcie na TVN Turbo była obszerna relacja ze zlotu ogólnopolskiego audi a3. Nawet Patryk z CompSportu się wypowiadał przed kamerą. Ciekawe czemu na naszym zlocie nie bywa TVN
wojtekce Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja nie dam rady wpaść na spocik żona dzwoniła właśnie do mnie że w aucie brak przeglądu i OC sie dzisiaj kończy musze to wieczorkiem załatwić
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja dla odmiany dziś wpadnę, bo mnie dawno nie było :>
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ciekawe czemu na naszym zlocie nie bywa TVN boją się, że Piter mógłby d*pę wystawiac do kamery
godzic Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ciekawe czemu na naszym zlocie nie bywa TVN boją się, że Piter mógłby d*pę wystawiac do kamery :polew:
piter220v Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 he he he ale smieszne ........ ... a huuuj pokazalbym im dupe .. :polew: bylibysmy w uwadze wtedy na pewno ...
Rekomendowane odpowiedzi