kleeju Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Witam Wczoaj mialem przkry incydent w forum Gliwicach zdarlem se tylne nadkole .Szukam jakiegos w miare dobrego lakiernika z Gliwic albo okolicy mozecie kogos polecic???
A-rek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 moglbym ci polecic mojego przyjaciela lakiernika ale on jest z Bluszczowa (okolice Olzy, Chalupek)
Gość elvis80 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 koledzy lakiernicy blacharze mega tani i szybcy są w Chorzowie ul. Krakowska 8 (pytać o Marka ) poważnie są good a szybcy jak błyskawica... poleca Areq z Joka
Orange Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Polecam lakiernika w Mysłowiach http://www.pkt.pl/auto-serwis_sc_blacharstwo_i_lakiernictwo_naprawy_powypadkowe_slaby_lma_7c2bd95ca08ae8be588006df7ff84912.html Na początku stycznia oddałem do poprawek A3 po naprawie ani śladu. Gość sam robi zdjęcia w trakcie naprawy żeby później pokazać klientowi. Zaplecze techniczne wygląda porządnie nie oszczędza w zimie na ogrzewaniu warsztatu. Wycenia robote w ciągu minuty a później trzyma się ceny (u nas wyskoczyła jedna rzecz wiecej w trakcie i ceny nie zmienił pomimo to) polecam
Gość elvis80 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 A no ... Mirosław Słaby - no znam gościa, robił mi jeszcze jak miałem Audi 80 jakieś chyba z 6lat temu, robota pierwsza klasa!!!!!!!!!! maluje super - po wyjeździe auto jak z fabryki, polerka bryczki na cacy wszystko;)
MARIO-KASTA Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Podepne sie pod temat A-rek a konkretnie?Bo ja tez jestem (po czesci) z Rybnika i jak bede w PL to mam zamiar malowac cale auto (zmiana koloru) + malowanie felg na dwa kolory. Szukam wlasnie jakies dobrej reki za rozsadne pieniadze
Rekomendowane odpowiedzi