Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Partyjka szachów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Znajdzie się jakiś miłośnik tej zacnej gry i zechce rozegrać partyjkę szachów przez internet ?

Na zasadzie : podajemy ruch na PW i czekamy na odpowiedź.Czas odpowiedzi na ruch obojętny, może być natychmiast , może być i kilka dni. Kiedyś się grało telefonicznie, no ale w dobie internetu to troszkę śmieszne by było

Oczywiście bez dopalaczy(programy itp.). Gra ma być fair play.Jeżeli ktoś będzie korzystał z programu to, moim zdaniem, będzie oszukiwał sam siebie. Tu ma chodzić o przyjemność a nie o wynik.

Żaden ze mnie mistrz, raczej niższa półka średnia, bez rankingu

Opublikowano

zapytam taty , bo sobie czasem lubi pyknąć :) , ale nie lepiej siąść i pograć na przykład na jakimś kurniku czy coś ??

Opublikowano
  • Autor

Pewnie, że można ale nie zawsze jest czas. Ja zawsze chciałem rozegrać taka partyjkę "długodystansową". Przemyśleć na spokojnie kilka wariantów :polew:

Opublikowano

Pewnie, że można ale nie zawsze jest czas. Ja zawsze chciałem rozegrać taka partyjkę "długodystansową". Przemyśleć na spokojnie kilka wariantów :polew:

to ja tak kiedyś w liceum pykłem z kumplem i potem jakoś sie znudziło i nie wiadomo do tej pory kto wygrał i czyj jest teraz ruch :polew: :polew:
Opublikowano

Ale jak ta zabawa wygląda? Układamy szachy tak samo na planszy i jak ktoś się ruszy to wysyła SMS/PW/e-mail i na wzajem przekładamy? Wybaczcie moje zdziwienie, ale wcześniej się z tym nie spotkałem :rolleyes:

Opublikowano

chyba jednak lepiej będzie grać online na kurniku.. Zresztą sami zobaczycie, czy rozwiązanie pomysłodawcy przejdzie.

Opublikowano

Jacekm ja się piszę na taka partyjkę (długodystansową)

zaraz rozkładam szachy i czekam na PW - ja biorę czarne - więc Twój ruch

Opublikowano
  • Autor

Ale jak ta zabawa wygląda? Układamy szachy tak samo na planszy i jak ktoś się ruszy to wysyła SMS/PW/e-mail i na wzajem przekładamy? Wybaczcie moje zdziwienie, ale wcześniej się z tym nie spotkałem :rolleyes:

Dokładnie tak :good:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 09:25_________________________________________________

Jacekm ja się piszę na taka partyjkę (długodystansową)

zaraz rozkładam szachy i czekam na PW - ja biorę czarne - więc Twój ruch

OK, zaraz będzie PW[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 09:26_________________________________________________

:hi:

Pomysł nie nowy...

Nawet starszy od węgla :)

Opublikowano

Lata temu, zanim zmieniłem dyscyplinę na tenis stołowy dużo w szachy grywałem :) W przyszłym tygodniu chętnie z kimś mogę zacząć jakąś partyjkę. Dam znać.

Opublikowano

Jacek a nauczysz mnie grać w szachy? :)

Opublikowano
  • Autor

Jacek a nauczysz mnie grać w szachy? :)

Asiu, za słaby jestem aby uczyć online ;(

PS

Ja się nauczyłem patrząc jak gra ojciec z wujkiem :) Grywałem sporo w podstawówce, czyli jakieś 100 lat temu :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 07:54_________________________________________________

chyba jednak lepiej będzie grać online na kurniku.. Zresztą sami zobaczycie, czy rozwiązanie pomysłodawcy przejdzie.

Przejdzie, przejdzie, już sobie z Kolegą Bedi pykamy :)

Opublikowano

pewnie że przejdzie :). osobiście nie umiem w grać w szachy i nie mam o tym zielonego pojęcia, ale wiem że dwóch moich kumpli w średniej grywali i na gg, sms, czasami w szkole wymieniali się danymi następnego ruchu. Spoko sprawa też bym chciał taka długowieczną partyjkę. :good:

Opublikowano

no ja już w domciu rozkaz dałem by mi nikt nie ważył się układac szachownicy :D

a z racji tego że jestem dość wysoki to na mebelku szachownica wysoko stoi :)

[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 20:21_________________________________________________i stało się jacekm mnie pokonał :hi:

musiał nieźle się przyglądać jak grał wujek z tatą

ale rewanżyk czas zacząć