Opublikowano 20 Października 200916 l Autor wchodzi http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=307683
Opublikowano 21 Października 200916 l ale kolor to miazga jest :kox: , kiedy chips , bo wygląd juz ma bawarka
Opublikowano 21 Października 200916 l To ją rzuć sokolnh dobre mody jak tak dalej pójdzie to może mi się jakieś bmfu spodoba
Opublikowano 21 Października 200916 l Autor Malutkie tarczki masz teraz Jak komfort? no niestety tylko 300 mm komfort znośny, na pewno lepiej niż na 16" run on flat
Opublikowano 21 Października 200916 l nie będzie czipsa, dziewucha mi nie pozwala Trzeniu się nie zgodził ?
Opublikowano 21 Października 200916 l Autor nie będzie czipsa, dziewucha mi nie pozwala Trzeniu się nie zgodził ? no, mówi żebym mu nowe buciki kupił
Opublikowano 21 Października 200916 l nie będzie czipsa, dziewucha mi nie pozwala Trzeniu się nie zgodził ? no, mówi żebym mu nowe buciki kupił nie kupuj bo odejdzie w nich od ciebie :gwizdanie: :kox:
Opublikowano 21 Października 200916 l Autor nie będzie czipsa, dziewucha mi nie pozwala Trzeniu się nie zgodził ? no, mówi żebym mu nowe buciki kupił nie kupuj bo odejdzie w nich od ciebie :gwizdanie: :kox: uuuu to nie dobrze, nie zdzierżę takiej straty żalił Ci sie moze ?
Opublikowano 21 Października 200916 l żalił Ci sie moze ? na tyle mam dość tych jego narzekań, że zablokowałem go na GG a na forum dałem ignorowany... no strasznie przeżywa powiem ci :gwizdanie: :naughty: że nie macie już takiej więzi jak dawniej :gwizdanie:
Opublikowano 22 Października 200916 l żalił Ci sie moze ? na tyle mam dość tych jego narzekań, że zablokowałem go na GG a na forum dałem ignorowany... no strasznie przeżywa powiem ci :gwizdanie: :naughty: że nie macie już takiej więzi jak dawniej :gwizdanie: Czasy się zmieniają niestety ;( ;( ;(
Opublikowano 23 Października 200916 l nowe zdjecie str. 1 zmieniłem felgi na 19" od M5 zmieniłem końcówkę wydechu na dwururke niestety ale jeszcze lampy tylne black line do mnie nie doszły ;( teraz czas na "drop it" + pare innych ciekawych rzeczy już jadą = już są
Opublikowano 23 Października 200916 l Autor nowe zdjecie str. 1 zmieniłem felgi na 19" od M5 zmieniłem końcówkę wydechu na dwururke niestety ale jeszcze lampy tylne black line do mnie nie doszły ;( teraz czas na "drop it" + pare innych ciekawych rzeczy już jadą = już są wiem, już zamontowane
Opublikowano 23 Października 200916 l Autor :gwizdanie: wspólna sesja z Wąskim wiecej zdjęc za jakis czas napewno w jego temacie