k1ki Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Siemanko, posiadam a4 b6 2003 rocznik, kolor szary. Bardzo podobają mi się lampy od a5(pewnie jak większości z was:P) Chciałbym zapytać czy ktoś na forum ma moze wstawione te światla nazywane "DAYLINE"? Chętnie zobaczyłbym jakieś fotki b6 z takimi swiatelkami. pozdrawiam
Piechol Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 ... (pewnie jak większości z was:P) ... oj mylisz się nie zakładaj tego... :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 21:43_________________________________________________
Dibo Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 O Devil Eyes było dużo na forum, nie tylko odnośnie B6 ale i B5 czy B7. W większości opinie były negatywne. Zresztą a zobaczysz
Maciek80 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Ja uważam, że lampy wyglądają całkiem, całkiem Z tym, że nie te, które kolega Piechol pokazał na fotce Niedawno wyszedł nowszy model, z zaokrągleniem pod soczewką i myślę, że jest godny uwagi A tu fota z allegro właśnie z tymi lampami: Występują dwie wersje: normalne kierunki: LEDowe kierunki: Na fotach wyglądają dobrze ale chciałbym jeszcze zobaczyć je na żywo
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 wszystko fajnie tylko tworzywo z jakiej zostal zrobiony ten reflektor to jest taki syf ze szkoda gadac i to jeszczze za tyle pieniedzy - koszt wyprodukowania takiej lampy to 30 zł a kolesie chcą po 700 zl na allegro - nie warto bo lampa nie pasuje w ori otwory lekko trzeba wyginac przycinac p.s jeden wielki badziew ale ogolnie fajnie wygladają
Maciek80 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Uuu, ja jestem przeciwnikiem gięcia i cięcia czegoś co powinno pasować jak ulał W takim razie ja bym sobie darował, tym bardziej że jeśli nie znajdziesz na allegro za cenę którą podał Dżo-Dżo to zostaja tylko sklepy - a tam chodzą po 1200zł.
Kolkov Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 dejlajny są tak jak koledzy pisali, jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, soczewka pewnie do d*py i nic nie będziesz widział w nocy lepiej w ksenon zainwestuj, a jak już masz to w bi-ksenon
Rekomendowane odpowiedzi