bies Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Witam dzisiaj miałem przykre zdarzenie koleś wymusił mi Pierwszeństwo i bach przód rozwalony była policja spisała protokół koleś 500zł mandat. Teraz pytanie, co robić Oddać do Aso, ale autko 98r Do warsztatu Czy poczekać najpierw na wycenę z oc? Mam prośbę czy jest ktoś w stanie na podstawie tych paru zdjęć wycenić koszt naprawy, bo zastanawiam sie nad Aso, ale wiem ze, jeśli naprawa w Aso przekroczy wartość auta to wtedy lipa i sie grosze dostaje Audica w stanie idealnym bez wypadku bez malowania Na moje oko uszkodzone Zderzak interkuler zbiorniczek wspomagania reflektor abs maska błotnik 2 alufelgi i najprawdopodobniej zawieszenie mam jeszcze jedno pytanie ile mam czasu na zgłoszenie wypadku bo za 2 dni jadę na wakacje 2 tygodnie
Armi Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Szczerze mówiąc myślałem, że będzie to będzie gorzej wyglądać. Co prawda nie siedzę w ubezpieczeniach ale gdybym był na Twoim miejscu poczekałbym na wycenę z OC, odwołał się (bo na bank Ci ją zaniżą), pojechał na wycenę do ASO i porównał co Ci się bardziej opłaca.
Rekomendowane odpowiedzi