kred Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 mam pytanko związane z instalacja tego ustrojstwa. http://www.allegro.pl/item708343660_interfejs_do_domykania_szyb_z_modulem_komfort.html wszyscy opisują ze montują interfejs w dzwiach ?? ja chce obejść dzwi i podpiąc sie w wiązke pod kierownicą. wiecie pod jakie przewody sie wpinać ?? potrzebował bym schemat instalacji lewych dzwi jak ktoś posiada to był bym wdzięczny.
Pan_Sowa Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Ten cały moduł to nic innego jak układ wydłużający impuls masowy, przy jego pomocy nie masz wyjścia musisz sie wpiąć w drzwiach, jedynie tam znajdziesz sterowanie masą, nie znajdziesz tego pod kierownicą bo ta wiązka wchodzi do silnika od szyby, zwróć uwagę że do silnika podpięta jest wielopinowa kostka, tam jest jeszcze sporo elektroniki, z tego co mi wiadomo to nie znajdziesz nigdzie indziej tak prostego do zrobienia domykania.
kred Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 dowiadywalem sie i podobno jest opcja podpiecia sie pod kierownica z jakiegos miejsca musi wychodzic sterowanie podejrze jeszcze schematy elektryczne bocznych dzwi moze sie uda mile widziany schemacik jak ktos posiada. jak sie uda opisze w warsztacie
Rekomendowane odpowiedzi