kkrawat Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 wszelkie opinie mile widziane autko czysta seria z katem, boost teraz 1bar w peeku potem ładnie trzyma 0,9 - ogólne wrażenia bardzooo pozytywne thx to GoodHope :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 No bo Goodhope zna się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Kolego kkrawat ile taka przyjemność kosztuje jeżeli można zapytać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 z1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 witam Trynity00 - poszło na priv pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Bardzo piękna mapka !!! GRATULACJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ładnie ładnie Jedno pytanie, czemu moc spada ? U mnie trzyma do trochę ponad 6500rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ładnie to wygląda. Ja muszę w końcu pojechać na hamownię i sprawdzić co mi to ABT w końcu daje. A tak BTW: w dziale 'oferta' na stronie goodhope.pl - naprawa oraz korekta liczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ładnie to wygląda. Ja muszę w końcu pojechać na hamownię i sprawdzić co mi to ABT w końcu daje. A tak BTW: w dziale 'oferta' na stronie goodhope.pl - naprawa oraz korekta liczników Jedź jedź bo tak to żyjesz w nieświadomce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 witam CoLo u mnie też trzyma do 6700+- zresztą widać na wykresie..pozatym w normalnej jeździe bardziej potrzebuje tego środka 2500-5000 a wtedy czuć że jedzie.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 witam CoLo u mnie też trzyma do 6700+- zresztą widać na wykresie..pozatym w normalnej jeździe bardziej potrzebuje tego środka 2500-5000 a wtedy czuć że jedzie.. pozdrawiam Ale Ty mówisz o NM ? To rozumiem, że to jest najważniejsze i jest wszystko cacy tylko tak teoretycznie się zastanawiam czemu ta MOC spada pod koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 CoLo taka jest charakterystyka tego silnika z seryjną turbinką... Generalnie wykres jest wzorcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Kolego kkrawat ile taka przyjemność kosztuje jeżeli można zapytać ??? puść mi też PW ze szczegółami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 CoLo taka jest charakterystyka tego silnika z seryjną turbinką... Generalnie wykres jest wzorcowy Hmmm ja też miałem serie tylko z k03s. Dobra nieważne, grunt że wykres jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak Poziek tak mówi to tak jest seria zostaje bo z autkiem nic sie nie dzieje dojdzie tylko TIP i kata się wywali pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak Poziek tak mówi to tak jest seria zostaje bo z autkiem nic sie nie dzieje dojdzie tylko TIP i kata się wywali pozdrawiam moim zdaniem takie modyfikacje trzeba bylo robić przed czipem... ale jak ogarniają to powinni zrobić korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 ogarniacie? ogarniamy! ogarniają myśle że już po wszystkim korekte się zrobi Poziek a jak myślisz ile może być in plus po TIPIE I wywaleniu kata? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 +/- 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 the.wolf założył sobie TIPa i doszło mu 7KM moim zdaniem gra warta świeczki do tego przebiegi krzywych są dużo fajniejsze bo turbo szybciej się wkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi