Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TDI-ki + wirusek z całego kraju łączcie się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadaczy w.w. motorka i inne osoby znające temat proszę o opinie , wskazówki, przeciwwskazania na temat :

Jak i gdzie wgrać wirusa, jakie parametry przyjąć :?:

Opublikowano

Przeciez watek o tym jzu jest, wiec mogles tam zadac to pytanie. A jak dobrze poczytasz to wszystko powinienes chyba znalesc. :wink:

Opublikowano
  • Autor
Przeciez watek o tym jzu jest, wiec mogles tam zadac to pytanie. A jak dobrze poczytasz to wszystko powinienes chyba znalesc. :wink:

Masz rację , zgapiłem się :oops: nie wiem jak to przenieść, może Hugo to zrobi :wink:

Piszecie o kościach , programach - co wybrać :?:

Czy dołożyć koni czy niutonków :?:

Masters czy VTG :?:

Opublikowano

Masz rację , zgapiłem się :oops: nie wiem jak to przenieść, może Hugo to zrobi :wink:

Piszecie o kościach , programach - co wybrać :?:

Czy dołożyć koni czy niutonków :?:

Masters czy VTG :?:

najpierw przed jakakolwiek zmiana softu zrob porzadna diagnoze silniczka zeby potem nie bylo placzu jak cos sie wysra .... :twisted:

Opublikowano
  • Autor
najpierw przed jakakolwiek zmiana softu zrob porzadna diagnoze silniczka zeby potem nie bylo placzu jak cos sie wysra .... :twisted:

Możesz to rozwinąć :oops: Ci od wirusów tego nie robią :???:

Opublikowano

Silnik musisz przynajmniej mieć na 99% sprawny żeby wziąść się za kombinowanie z mocą.

Opublikowano
  • Autor
Silnik musisz przynajmniej mieć na 99% sprawny żeby wziąść się za kombinowanie z mocą.

Jeśli podepnę się pod kompa i nie będzie błędów czy to znaczy , że można kombinować :roll:

Jeśli piszesz o czymś innym , to napisz co mam sprawdzić krok po kroku :roll:

Opublikowano

jedz do Mastersa,zrobi diagnostyke i odpowiedni program

Opublikowano
  • Autor

Do stolicy mam 200 km. ,może diagnostykę zrobić na miejscu, żeby się nie okazało że jest coś nie tak. Tylko co trzeba sprawdzić :?:

Opublikowano

Do stolicy mam 200 km. ,może diagnostykę zrobić na miejscu, żeby się nie okazało że jest coś nie tak. Tylko co trzeba sprawdzić :?:

A masz u siebie takich speców , którzy to zrobią??Marek ma u siebie nową hamownie Maha , na której można zdiagnozować prace silnika.A ponadto jest specem od Tdi wiec na pewno lepiej pojechać do niego niż masz trafić na jakiegoś partacza.Tu masz sprawdzonego człowieka :wink:

A na pytanie do kogo jechać robić program do TDI , to prononuje wejść na www.sss.org.pl , wejść w wyniki i zobaczyć czołówke klasy diesel i będzie wszytko jasne

Opublikowano

Co to jest 200 km ja bym 1000 km przejechal żeby mieć tylko pewnośc że wszystko jest jak należy wykonane i niewysra sie za 5 minut , a jak zrobisz u jakiś patałachów pojedziesz z reklamacją to jeszcze ci ktoś powie że to twoja wina. Także czasami warto przejechać te 200 km i zeby puźniej się cieszyć mocą

Opublikowano
  • Autor
Co to jest 200 km ja bym 1000 km przejechal żeby mieć tylko pewnośc że wszystko jest jak należy wykonane i niewysra sie za 5 minut , a jak zrobisz u jakiś patałachów pojedziesz z reklamacją to jeszcze ci ktoś powie że to twoja wina. Także czasami warto przejechać te 200 km i zeby puźniej się cieszyć mocą

Mam na myśli tylko diagnozę :razz: Po sprawdzeniu może się okazać że nie mogę zawirusować. A jeśli chodzi o program, będzie to napewno Master's :mrgreen:

Dają jakieś rabaty dla klubu A4 :lol:

Opublikowano

podjedz do jakiegos mechanika który by Ci sprawdzil autko od strony mechanicznej .....

w jakim stanie jest rorzad,wszystkie paski,rolki, czy nie ma duzych wyciekow ... generalnie autko powinno byc po dosc dokladnym przegladzie mechanicznym ..... potem diagnoza komputerowa i sprawdzenie mocy na rolkach ... jezeli autko nie budzi zastrzezen wgrywana zostaje dawka "moczu" do komputera i wyjezdzasz z bananem na twarzy zakladajac beret z gumka ..... :twisted:

Opublikowano
  • Autor
podjedz do jakiegos mechanika który by Ci sprawdzil autko od strony mechanicznej .....

w jakim stanie jest rorzad,wszystkie paski,rolki, czy nie ma duzych wyciekow ... generalnie autko powinno byc po dosc dokladnym przegladzie mechanicznym ..... potem diagnoza komputerowa i sprawdzenie mocy na rolkach ... jezeli autko nie budzi zastrzezen wgrywana zostaje dawka "moczu" do komputera i wyjezdzasz z bananem na twarzy zakladajac beret z gumka ..... :twisted:

Pasek i rolki mają ok. 30 000 km. zero wycieków, po ostatnim podpięciu pod kompa zero błędów.... :?: :?: :?: :lol:

A co z rabatem... :mrgreen:

Opublikowano

Pasek i rolki mają ok. 30 000 km. zero wycieków, po ostatnim podpięciu pod kompa zero błędów.... :?: :?: :?: :lol:

A co z rabatem... :mrgreen:

jak wszystko OK i oliwy nie spija to jechac i wirusowac ... ;-)

co do rabatu .... to juz musisz dogadac sie z M .... ;-)

Opublikowano

to jest przed wiruskiem :shock:

Opublikowano
  • Autor
to jest przed wiruskiem :shock:

Przed i po :razz:

Opublikowano

bardzo ladnie...szczegolnie moment