Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Proszę o pomoc w rozkodowaniu 2 kodów wyposażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałem dziś kody wyposażenia swojej niuni i mam małe wątpliwości odnośnie dwóch:

5MA - dekoracyjne wstawki wewnętrzne - o co tu chodzi? o listwy na desce i drzwiach? (są czarne)

VJ1 - wzmacniane zderzaki - chodzi o to że jest belka? Ale to przecież każde auto ma :)

I jeszcze pytanie odnośnie pakietu oświetlenie - w kodach nie było o nim wzmianki, tymczasem mam podświetlane pokrętła nawiewów i pełno innych dupereli - czy to w takim razie standard? Nie mam na 100% podświetlanych klamek ani tych diód oświetlających drążek zmiany biegów, lampek pod spodem drzwi też nie, więc bankowo nie mam 100% pakietu oświetlenie ale w takim razie może jego część?

Podobnie podgrzewanie przedniej szyby - mam, a w kodach nic na ten temat nie znalazłem, czy to był standard w 2004?

No i grzane lusterka - kody mówią że mam, pasek na lusterku jest ale słyszałem że obok pokrętła do ustawiania lusterek prócz prawo, środek, lewo w przypadku grzanych lusterek powinien być też czwarty rysunek, czy to prawda?

Opublikowano

Co do podgrzewanych lusterek to nieprawda,ze jest dodatkowa ikonka.WLaczasz je poprzez wlaczenie ogrzewania tylniej szyby.

Opublikowano

5MA - dekoracyjne wstawki wewnętrzne - o co tu chodzi? o listwy na desce i drzwiach? (są czarne)

zestaw ozdobień deski rozdzielczej, konsoli środkowej, tapicerki drzwi ----- czarny błyszczący

VJ1 - wzmacniane zderzaki - chodzi o to że jest belka? Ale to przecież każde auto ma :)

wzmacniane i dotyczy on chyba tego, że masz dokładki oryginalnie w kolorze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...