Maciek80 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Sprawdzałem dziś kody wyposażenia swojej niuni i mam małe wątpliwości odnośnie dwóch: 5MA - dekoracyjne wstawki wewnętrzne - o co tu chodzi? o listwy na desce i drzwiach? (są czarne) VJ1 - wzmacniane zderzaki - chodzi o to że jest belka? Ale to przecież każde auto ma I jeszcze pytanie odnośnie pakietu oświetlenie - w kodach nie było o nim wzmianki, tymczasem mam podświetlane pokrętła nawiewów i pełno innych dupereli - czy to w takim razie standard? Nie mam na 100% podświetlanych klamek ani tych diód oświetlających drążek zmiany biegów, lampek pod spodem drzwi też nie, więc bankowo nie mam 100% pakietu oświetlenie ale w takim razie może jego część? Podobnie podgrzewanie przedniej szyby - mam, a w kodach nic na ten temat nie znalazłem, czy to był standard w 2004? No i grzane lusterka - kody mówią że mam, pasek na lusterku jest ale słyszałem że obok pokrętła do ustawiania lusterek prócz prawo, środek, lewo w przypadku grzanych lusterek powinien być też czwarty rysunek, czy to prawda?
Bieniek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Co do podgrzewanych lusterek to nieprawda,ze jest dodatkowa ikonka.WLaczasz je poprzez wlaczenie ogrzewania tylniej szyby.
antonio Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 5MA - dekoracyjne wstawki wewnętrzne - o co tu chodzi? o listwy na desce i drzwiach? (są czarne) zestaw ozdobień deski rozdzielczej, konsoli środkowej, tapicerki drzwi ----- czarny błyszczący VJ1 - wzmacniane zderzaki - chodzi o to że jest belka? Ale to przecież każde auto ma wzmacniane i dotyczy on chyba tego, że masz dokładki oryginalnie w kolorze
Rekomendowane odpowiedzi