Michuck Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Witajcie, wczoraj po rutynowej kontroli okazało się, że mój przegląd skończył 10 dni temu, to znaczy: + data pierwszego przeglądu w PL 22.12.2008 + koniec: 11.09.2009 Oczywiście zabrano mi dowód rejestracyjny, mam zrobić przegląd i dopiero później odzyskam dowód. Pytanie: czy są wydawane przeglądy 10cio miesięczne, czy to był błąd wystawiającego, czy błąd wystawiającego w wydziale komunikacji?
zuloo Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Pierwsze słyszę, zawsze miałem przegląd na rok Ktoś ci wałka wkręcił ;p
letallec Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Przepisali date nastepnego przeglądu z dokumentu, który dostarczyles do rejestracji(dowod poprzedniego wlasciciela). Jesli tam ktoś się pomylił, to tak poszło dalej.
Michuck Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 No nic, dowód zabrany - jadę na przegląd. [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 14:35_________________________________________________Pieprzony sworzeń wahacza.
Rekomendowane odpowiedzi