Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Audi 100 C4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

od jakis 5 lat jest z nami i raczej juz nas nie opusci..... a mowa o Audi 100 model C4.

samochod jest z 93 roku i jestem jego 4 wlascicielem, silnik to 2.6 V6 o oznaczeniu ABC o mocy 150 KM i 225 Nm i przebiegu 290 tys. od roku w samochodzie zamontowana jest instalacja gazowa poniewaz samochod uzywany jest na co dzien, a spalanie wynosi w granicach 10-12 l/100 km.

zdjecia sa z listopada 2007

Aro2.jpg

Aro1.jpg

Aro4.jpg

Aro3.jpg

Aro5.jpg

Aro7.jpg

Aro6.jpg

Opublikowano

i przebiegu 290 tys.

Na zegarach 250.

Opublikowano
  • Autor
zdjecia sa z listopada 2007

:wink4:

Opublikowano

Też mam takie od ponad czterech lat, ale 2,3 i też raczej sie z nim rozstane. Widze że masz soczewki- miałem zamiar kiedyś rezać u siebie. Mam wielki sentyment do C4. Oby służyła jak najdłużej :good:

Opublikowano

Kiedys chorowalem na ten model... niestety latka leca ale jakby zalozyl ladna felge na taka C4 wygladala by nadal w miare swiezo. Czasem zdarza mi sie jezdzic TAXI takim modelem i jestem w szoku jaki tam jest komfort i cisza (materialy i wykonanie). Moze to zalezy od sztuki ale naprawde nic nie puka czy trzeszczy.

Opublikowano
  • Autor
jestem w szoku jaki tam jest komfort i cisza (materialy i wykonanie). Moze to zalezy od sztuki ale naprawde nic nie puka czy trzeszczy.

potwierdzam, u mnie rowniez nic nie puka i nie trzeszczy a zawieszenie jest wprost idealne na nasze drogi i do tego bez awaryjne :good:

jakby zalozyl ladna felge na taka C4 wygladala by nadal w miare swiezo

w tym roku obulem ja w felgi od mniejszej i 10 lat mlodszej Audi :> zdjecia zrobie na dniach

Opublikowano

Ja polowałem C4 ale z 96-97 roku w 2,5 TDI w 140KM. Bardzo ciężko znaleźć takie auto (w dobrym stanie technicznym, bo kupic szrota to nie problem), a jak już ktoś ma to rzuca taką cenę że ja rezygnowałem.

Ale następne już na 100% będzie A6 C4 z końcowych lat (może sentyment po Audi 100 z 86 roku, w sumie nie wiem dlaczego to auto mi się podoba), lub VolVo S80 też na 2,5 TDI i 140KM. Wszystko zależy ile czasu będę jeździł A4.

Opublikowano
  • Autor

095c9d0f48e91dad.jpg

d7ad3bfb79f0c90b.jpg

Opublikowano

Jednak co alu to alu... gdybys zalozyl kolo ze swojej A4 dopiero bylby koks :)

Opublikowano
  • Autor
gdybys zalozyl kolo ze swojej A4 dopiero bylby koks

mam zamiar zrobic tak na probe i zobaczyc jak bedzie wygladac :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wspaniały model , od zawsze marzy mi się S4/S6 w tej budzie , może kiedyś jako drugie auto , widziałem kiedyś takie z chromowanymi felgami od RS4 B5 , wyglądało kapitalnie

Opublikowano

fajny klocek :good:

widać, że zadbane autko

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Seta w klimatroniku i soczewce jeah :kox: Sam teraz się rozgladam za 100/a6 2.5tdi ale w a6 to tylko 140KM.

Opublikowano

Piękne Audi. Jeszcze bogato wyposażone.

Zawsze podobało mi się Audi 100, chociaż wolałem "Cygaro", ale C4 też jest wspaniałe. Ogólnie wole sedany niż kombiaki (choć dla :audi: mógłbym zrobić wyjątek). A100 ma wspaniałą sylwetkę klasycznego 4-drzwiowego sedana. Znajomy ma takie Audi tylko silnik 2.8\174 w Avancie i jest zadowolony.

Nie wiem czy to tylko moje przywidzenie, ale wydaje mi się, że masz jakoś duże szpary między maską a lampami. Ale może to tylko złudzenie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

co c4 to c4 w dodatku z nieśmiertelnym silnikiem.

To chyba były jedne z najlepszych audi jakie kiedykolwiek wyprodukowano.

Super autko.

A-rek trzeba kiedyś zrobić spot c4 -rek

Opublikowano
  • Autor
A-rek trzeba kiedyś zrobić spot c4 -rek

moze na wiosne wpadniemy na jakiegos spota C4-kami :wink4: