spiidy Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Witam, od paru dni jestem użytkownikiem audi A4 B6, mam taki problem, przy zamykaniu auta pilotem słychać i widać po kierunkach ze sie zamknął jednak po zamknięciu słychać odgłosy tak jak by znowu zamykał w odstępie kilku sekund i tak około 5-10 razy , w tym samym czasie przy otwartych szybach domykają sie one po kawałku.. np 10 cm w górę i czasem wracają spowrotem i juz nie zamykają się. co to może byc ?
KOval81 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Jak masz możliwość, to podepnij autko pod VAG'a - może coś w centralnej elektryce w module komfortu się dzieje.
spiidy Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag/b6_awx_prosze_o_rozszyfrowanie-t97367.0.html;new#new tu wkleiłem to co vag mi przekazał ;d ale z tego co sie dowiedziałem nie ma tam nic takiego konkretnego a problem nie zniknął , gdzie znaleźć sterownik domykania szyb i centralnego i jak go sprawdzić czy wszystko z nim ok ?[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 22:47_________________________________________________temat poszedł w zapomnienie a nadal nie moge dojść oco chodzi ..
Rekomendowane odpowiedzi