Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Mam 2x elektryczne szyby chcę mieć 4x elektryczne szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Panowie! Zrobił to ktoś wreszcie? :naughty: Bo nie wiem jak się za to zabrać... :mysli:

Opublikowano

może ktoś chociaż powie co i jak trzeba potem przeprogramować bo z samym założeniem i podłączeniem to już zapewne wiecej osób da sobie rade...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

odgrzeję kotleta

Ktoś już robił ten mod? bo jestem bardzo zainteresowany. Wystarczy zainstalować zamiast korbki silniczek czy trzeba wymieniać cały mechanizm szyby? nie liczę tego że wiązkę trzeba poprowadzić i potem kodować chodzi mi tylko o techniczne zainstalowanie silniczka> wystarczy tylko go zamontować w miejsc ręcznego pokrętła czy trzeba wymieniać całą ramkę okna?

Opublikowano

odgrzeję kotleta

Ktoś już robił ten mod? bo jestem bardzo zainteresowany. Wystarczy zainstalować zamiast korbki silniczek czy trzeba wymieniać cały mechanizm szyby? nie liczę tego że wiązkę trzeba poprowadzić i potem kodować chodzi mi tylko o techniczne zainstalowanie silniczka> wystarczy tylko go zamontować w miejsc ręcznego pokrętła czy trzeba wymieniać całą ramkę okna?

wystarczy zamontować w miejsce korby :good:

Opublikowano

Wszystkie graty leżą ale nie mam czasu się za to zabrać! :disgust:

Opublikowano

Ja też mam wszystkie graty. Brakuje mi tylko od kierowcy sterowania na boczku 4x szybą.

Albo to w końcu zrobie ale brak czasu bo mam przeprowadzkę ale to w koncu komuś sprzedam komu zależy na tym modzie bardziej, bo leży mi to w garażu. (sterownik, boczki i silniczki)

Ja sie ostatnio bardziej napaliłem na listy wykonczeniowe w chromie a na szyby elek. z tyłu mi przeszło.

Opublikowano

Ja też mam wszystkie graty. Brakuje mi tylko od kierowcy sterowania na boczku 4x szybą.

jakby co mam na sprzedaz :wink4:

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam,

Chciałbym właśnie zrobić taki mod u siebie (b7, sedan, mam elektrykę tylko z przodu).

Mam 2 pytanka:

1)Ma ktoś może na sprzedaż komplet do takiego modu

2)Czy możecie polecić kogoś, kto to ogarnie za sensowną opłatą - Warszawa i okolice ?

• 2 lata później...
Opublikowano

Swoją drogą wszystko fajnie ,fajne autko przyjemna jazda i nagle widzisz korbki w tyle szok :facepalm: