wafelek1987 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Witam wszystkich. Chciałem sie pochwalic moim nabytkiem sprzed roku[b5 ADR] sprowadzona z niemiec. Autko fajne i bardzo sobie je chwale, choc jest jeszcze troche do zrobienia zeby bardziej sie prezentowało. Troche zaniedbana karoseria ale reszta ok. 4el szyby el. szyberdach centralny zamek felgi 15" 205/60 co najwazniejsze mały przebieg(ktos moze nie uwierzyc ale jest to przebieg udokumentowany, zreszta sam wymieniajac rozrzad i olej i prowadzac auto dochodze do tego(85143 bylo teraz 105650)) Auto prowadzi sie fajnie a silnik chodzi jak zegarek choc troche konikow jeszcze brakuje to nie narzekam. Jestem naprawde zadowolony. Niestety narazie mam tylko takie zdjecie(zima, duzo sniegu, i wesele)
Pucek Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 prawie jak choinka napiszę tak, miałem ADRa, do normalnej jazdy wystarczy, fakt, teraz mam 1.8T i to całkiem inna jazda, ale wracając do tematu, ja bym standardowo zmienil lampy na II lift, jakieś fajne ori felgi, 16'' wystarczą ale wiadomo że lepsze są zawsze 17'' dodaj też z czasem więcej fotek, środek i reszta, bo zachwię zima a tu zdjęcie z przed roku no i niech służy
SoMeS Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Pucek a kiedy mi tego 1.8TQ pokażesz bo się doczekać nie mogę? ADR'om mówię nie ale furka przyjemna zmiany planowane?
wafelek1987 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 Planowane. No ale trzeba jeszcze poczekac. Money need:-)
Rekomendowane odpowiedzi