Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY W TURKU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie konkret coś to też się pisze na spotkanko

Opublikowano

powoli ekipa się rozkręca :good:

Opublikowano

w Kaliszu bieda - to może w Turku bedziemy się spotykać heh :wink4:

Opublikowano
  • Autor

może poczekajmy na poprawę pogody :wink4: jak zrobi się trochę cieplej to na pewno będzie milej robić jakiegoś spota :naughty:

Opublikowano

jak coś to potwierdzam ,że na spota zawsze chetny ;) Adas jak tam wydeszek sie sprawuje ? ;>

Opublikowano
  • Autor

wydeszek super.. ale dzisiaj miałem przygodę nie do pozazdroszczenia :confused4: wjechał we Mnie jakiś pacan nie patrząc w lusterko i mam przerysowane prawe oba drzwi, błotnik i lusterko :(

Opublikowano

co sie martwisz masz AC to jakoś Ci to naprawią... mi dziś spalił sie jeden xenon wiec jak będziesz widział ślepe audi na miescie to wiadomo kto :) Moje lusterko ostatnio też ucierpiało ale już naprawione ;) jak coś to ASO ignaszak u nas w Kn daje nawet rade ;P wiec możesz smiało tam naprawiać... co do wydechu to ja też troche przymodziłem ;) teraz moje 3.0 chodzi prawie jak brata s4 :)

kiedy w Turku spottt ????? myślcie coś :P

Opublikowano
  • Autor

No Ja wiem, że naprawią, ale trzeba dzwonić, załatwiać, auto zostawiać itp :chytry:

a co Łukaszku przymodziłeś z wydechem ? chwal się :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

widzę, że też spać nie możesz :decayed:

hm a już czytam w Twoich postach :naughty:

p.s. jak tam Tomek :naughty:

Opublikowano

a ty adas po miescie nie smigasz? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a ty adas po miescie nie smigasz? :decayed:

ale co ? teraz ? dzisiaj niemobilny jestem :decayed: a Ty jak ?

Opublikowano

troche wyciołem... troche pospawałem... efekt jest... ja już głośniej napewno nie będe robił :))[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 01:48_________________________________________________a Wy czemu nie spicie ?? Ja tu myśle czy przy okazji spalonego xenona nie zrobić moda na xenon plus :))

Opublikowano

w taka pogode nic nie chce sie robic :no:

Opublikowano
  • Autor

troche wyciołem... troche pospawałem... efekt jest... ja już głośniej napewno nie będe robił :))[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 01:48_________________________________________________a Wy czemu nie spicie ?? Ja tu myśle czy przy okazji spalonego xenona nie zrobić moda na xenon plus :))

widzę, że nie śpisz :decayed:

a jak widzisz przeróbkę na plus ? :mysli:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 01:53_________________________________________________dzisiaj gadałem ze znajomym który ma B8 3.0 tdi i mówi, że mu odchodziłem, aż sam nie wierze :decayed:

Opublikowano

dzisiaj gadałem ze znajomym który ma B8 3.0 tdi i mówi, że mu odchodziłem, aż sam nie wierze

kumpel a8 mowil ze gdzies sie z toba na drodze troche ganial to mowi ze dawales rade :decayed:

Opublikowano

a to Tdi to seria była ?? przeróbka na xenon plus to :

- zmiana na czarne lampy z wiekszą soczewką i BIXENON

w tej chwili mam xenon+h7 po zmianie będzie wieksza soczewka + przesłona i mruganie za pomocą h7 aby z drogi uciekali :P

potrzebuje takie coś... : http://allegro.pl/audi-a4-s4-01-bi-xenon-lewy-kompletny-i1411438521.html

http://allegro.pl/audi-a4-s4-b6-01-05-8e0-xenon-xenony-bi-xenon-i1441651306.html#gallery

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj gadałem ze znajomym który ma B8 3.0 tdi i mówi, że mu odchodziłem, aż sam nie wierze

kumpel a8 mowil ze gdzies sie z toba na drodze troche ganial to mowi ze dawales rade :decayed:

a nie pamiętam, a jakie to A8 ? :decayed: tzn coś może Mi świta ale za mało :naughty:

Opublikowano

to bylo a8 d3 przed liftem 03r i mowil ze dawales rade :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a kto jeśli możesz powiedzieć :naughty:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 02:05_________________________________________________

a to Tdi to seria była ??

no seria.. z chipowanymi to bym nie miał szans :decayed: chipowane B8 3.0 TDI robią na blisko 300 KM :naughty:

Opublikowano

taki Patryk, teraz smiga golfem VI czarnym z ciemnymi szybkami :naughty:

Opublikowano
  • Autor

do technikum chodził ?