Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY W TURKU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak narazie felgi na 17' bo zimówki zrobiły mi sie kwadratowe :evil: w drodze jest tylnia lotka S4 i być może coś jeszcze :) cholera znowu podoba mi sie mój samochód :D

Opublikowano
  • Autor

poka foto :naughty:

Opublikowano

5d7af37b99021d54med.jpg

ef52ee7ee19275demed.jpg

Opublikowano

wzór fajny, sam bym takie chciał tylko czemu nie 18''?

Opublikowano

chłopaki ja duużo smigam... miesięcznie około 10-12 tys km przy 18' felgach zawiecha dostaje u nas ostro w dupe , auto traci na komforcie jazdy... 17' jest optymalna i bez problemu kupuje komplet nowych oponek w rozsądnej cenie :naughty: a poza tym cena za oponki 18" jest CHORA !!

Opublikowano
  • Autor

Łukasz czy dobrze widzę, że to takie same jak u Mnie ? :shocked: e lipa w uj :decayed: i do tego 17 :decayed: :decayed:

Opublikowano

No własnie nie wiem czy to samo czy coś innego mamy :chytry: a co miałem zakładać 19 ?

Opublikowano
  • Autor

a co miałem zakładać 19 ?

przecież żartowałem :decayed:

Opublikowano

no a ja właśnie bym chciał takie jak ma Adaś taki wzór i ten rozmiar, czemu kupiłem 17'' :wallbash:, u mnie dziś zawitała gleba, i czekam kiedy będę mógł założyć felgi :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek a co tam kupiłes za 17 ?? I za ile ? Poka poka... :) Gleba to znaczy co ? Zmieniałeś spreżyny czy coś jeszcze ??

pozdro

Opublikowano

już rok temu kupiłem i na nich śmigałem i teraz żałuje rozmiaru :wallbash:

dałem za nie 1000zl z oponami które już mi się prawie skończyły czyli były na jeden sezon, do tego miałem komplet śrub do alu,4 śruby zabezpieczające i pierścienie centrujące ,gościu podrzucił mi je do chaty bo miał po drodze.

a z gleba to mam zawieche 1BE i na te amorki zarzuciłem sprezyny -35mm H&R i wygląda fajnie :kox:

ghfhgfhf.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

No ładnie ładnie... a jak zglebiłes auto ? Miałem wcześniej 2.8 quattro i miałem fabryczny zawias -20 i felga 16'' i było ok... chociaż wahacze leciały co 30-40 tys km :confused4: Sprawe rozwiązywał tylko komplecik lemfordera 60-80 tys. Ile jeździcie Km miesięcznie ? Bo chyba nie za dużo jak wkładacie 18' ? Dla mojego dupowozu 17 narazie wystarczy :decayed:

Opublikowano

swoim tylko tu w naszych rejonach śmigam, jak dalej to biorę ojca samochód :decayed: a rocznie to gdzieś tak nabijam 25-30tys czyli mało :>

Opublikowano
  • Autor

a rocznie to gdzieś tak nabijam 25-30tys czyli mało :>

Ja jeszcze mniej :)

Opublikowano

a rocznie to gdzieś tak nabijam 25-30tys czyli mało :>

Ja jeszcze mniej :)

tak tylko co cie widzę to za kołkiem siedzisz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to trzeba kiedy zrobić spota, później auta odprowadzić i do pubu się napić :naughty:

Opublikowano

to trzeba kiedy zrobić spota, później auta odprowadzić i do pubu się napić :naughty:

jestem za :good: a jak reszta załogi?

Opublikowano
  • Autor

coś się skombinuje :gwizdanie:

dobra, idę spać bo na 5 do pracy :kwasny:

Opublikowano

Panowie - pytanko - bywa może ktoś czasami w Kole i wybiera się w kierunku Łodzi,Radomia,Kielc,Katowic w niedalekiej przyszłości ??mam coś do zabrania z Koła i dlatego pytam-jeśli tak to poproszę o PW

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To kiedy będzie to picie ??? ;>