diabel1916 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wpadlo sprzeglo i co teraz?? Jechalem kilka dni temu na grzyby w weekend , wieczorem odstawilem autko A4 1997 1.6 benzyna , a rano sprzeglo jakby wpadalo do srodka i nieodbijalo, pozniej sie poprawilo i znow bralo normalnie , teraz jechalem i wpadlo calkiem w podloge. Moja A4 jest po wymianie pompy sprzegla po niedawnej podobnej historii bo jakis miesiac temu tez wpadl mi pedal w podloge. Wtedy mechanik mowil ze to wlasnie pompa sprzegla siadla i ja wymienil . byl spokoj jakis czas i teraz znowu . Moral taki ze zostawilem u niego 350 zl i historia sie powtorzyla- pytanie czy to wina sprzegla, pompy czy czegos innego . Nieman numeru do mechanika bo i tak pewnie sie do niego zglosze. Macie jakis warsztat w wawie ktory moze mi to zrobic , pytalem niekazdy chce sie tego podjac .
iwadrian Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Weź pod uwagę możliwość awarii wysprzęglika.
arek182 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam wczoraj po ruszeniu ze skrzyzowania chcialem wbic 2 bieg i niestety chcialem wcisnac sprzeglo a tu sie okazalo ze nagle sprzeglo jest w podlodze i nie szlo wbic zadnego biegu i skonczylo sie na scholowaniu auta na lawecie i mam pytanie co moze byc przyczyna wpadniecia sprzegla w podlodze dodam ze plyn jest w zbiorniczku i moze to wysprzeglik albo koniec sprzegla jak to sprawdzic.prosze o porady.
Rekomendowane odpowiedzi