Rafal_ Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 zasilanie chyba jest bo dioda przy wtyczce się świeci kabelka niestety nie mam od kogo pożyczyć więc pozostaje mi tylko zakup drugiego dziwne jest tylko to że wszystko niby działa-program startuje, kabelek jest "wykrywany", port ok, dioda się świeci a nie łączy...
chudineze Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Przyjedź na spota z tym kabelkiem i lapkiem to coś pokombinujemy[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 12:12_________________________________________________Jak sie okaże zły to Ci sprzedam viakena
domjenick Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ...a jeszcze takie pytanko-bezpiecznik sprawdziles?
mateoosh Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 zasilanie chyba jest bo dioda przy wtyczce się świeci kabelka niestety nie mam od kogo pożyczyć więc pozostaje mi tylko zakup drugiego dziwne jest tylko to że wszystko niby działa-program startuje, kabelek jest "wykrywany", port ok, dioda się świeci a nie łączy... sprawdz wiec napiec na k-line - powinno byc ~ napiecu akumulatora Protokol kwp1281 jest bardzo wrazliwy tez na timing, jesli w niewlasciwy (czasowo) sposob komunikujemy sie ze sterownikiem, wtedy bardzo ciezko nawiazac komunikacje. Byc moze doinstalowales jakis soft, lub uzywasz kiepskiego usb huba, ktory powoduje opoznienia w transmisji.
Rekomendowane odpowiedzi