chorzel Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Panowie taki problem mam, wyskakują mi prawie wszystkie biegi, 1 2 3 i 5, 4 i wsteczny siedzą normalnie, wyskakujątylko wtedy gdy poszcze noge z gazu, koniec skrzyni:( z góry dziekuję za pomoc
M3I Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Poduszka pod skrzynią lub silnikiem. jesli nie to to zatrzaski biegów , ale raczej to pierwsze.
.Pablo. Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Raczej mało prawdopodobne żeby nagle wszystkie zatrzaski skrzyni biegów poszły od razu przyczyna będzie leżała gdzie indziej
chorzel Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 a ja usłyszałem gdzies ze w skrzyni jest kuleczk i sprężynka która mogla sie połamac i dlatego tak jest, czy jest to możliwe, i mowili tez ze jest to do naprawy bez wyciągania skrzyni??
SoMeS Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 zacznij od wymiany oleju w skrzyni... żadnych dolewek.. wymiana no i tak jak już napisano przyjrzyj się poduszkom
chorzel Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 ok dzisiaj wymienię olej i zobaczymy co się stanie narazie dziekuję i bede pisał czy pomogło czy nie
Rekomendowane odpowiedzi