Elber Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam dzis przymierzyłem sie do wymiany kierunków bocznych jednak po sciągnieciu starego kierunku bocznego kabel razem z żarówką wpadł mi do środka błotnika ;( teraz pytanie za 100 punktów czy da sie wyciągnąć ten kabel bez zdejmowania błotnika ?? :>
Wihajster Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 weź jakiś drucik zagnij na końcu i powinno sie dać wyjąć :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 teraz pytanie za 100 punktów czy da sie wyciągnąć ten kabel bez zdejmowania błotnika ?? np ściagnąć możesz samo nadkole
Elber Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 udało sie tak jak kolega pisał drut zagięty na końcu ,chwile sie pomęczyłem i wyszło dzięki
Gość Henrykus Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Rozumiem że jest problem z kierunkowskazem bocznym , ale żeby drugi wątek zakładać ?
Elber Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 Poprzedni temat został juz zamknięty dlatego
Faraday Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 A mógłby ktoś podpowiedzieć jak sciągnąć ten kierunek ? Nie chciał bym nic połamać a jakoś mi nie idzie
Rekomendowane odpowiedzi