Kuba A4 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam!! Mam w moje A4 dziwny metaliczny dźwięk na biegu jałowym i w pewnym momencie przyspieszania myślę, że to plecionka bo tłumiki mam zdrowe. Jutro sprawdze to ejszcze dokładnie jak radzicie lepiej kupić nową podróbę czy używaną ori?? Pozdrowionka!!
Wihajster Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 podróbka wystarczy tam nie ma żadnych cudów :gwizdanie:
Pretor Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Tak jak kolega Wihajster napisał. Prawie każdy zakłada zamiennik plecionki i jest ok. Używki w tym przypadku bym nie zakładał bo może wyglądać świetnie a po założeniu wydech może latać.
Daimos Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 tylko nówka, żadnych używek nie zakładaj
michal_g84 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ja za nową podróbkę zapłaciłem 150zł więc za tę cenę to licha nie może być
grzesu3 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Lepiej sprawdź jeszcze katalizator. Wjedź na kanał i go piąchą popukaj. Też myślałem, że u mnie to plecionka. Okazało się, że kat się rozsypał i dawał metaliczny dźwięk na jałowym biegu. Wstawiłem tłumik przelotowy w kształcie kata i po sprawie
Rekomendowane odpowiedzi