sebaG. Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 podczas jazdy szkrzynia mi się zablokowała i żadnego biegu nie mogłem wrzucic co się dzieje może ktoś pomorze
Pretor Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Masz problem z wbiciem biegu na biegu jałowym, czy przy wyłączonym silniku też? Czy odczuwasz większe wibracje silnika na biegu jałowym? Drążek zmiany biegów ma większy luz w pozycji zero? Sprzęgło chodzi tak samo jak przed zablokowaniem skrzyni?
Daimos Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Jeżeli ze sprzęgłem wszystko ok, to mógł rozsypać się synchronizator
danielm21 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ja tam miałem jak kolega wyżej pisze... zaczela mi 3 zgrzytać ale jeździłem tak do momentu aż zaczely mi się biegi blokować .. zaparkowałem auto ale np nie umiałem włączyć wstecznego ... okazalo sie ze synchronizator pękł na pół i blokowal mi cala skrzynie:/ oby to nie to bo skrzynia to nie tani interes...
Rekomendowane odpowiedzi