Kalendarzyki Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam, Jestem świeżym posiadaczem Audi A4 Avant. Zmieniarkę na CD mam w schowku, ale nie wiem jak ją załadować płytami. Wciskam Load, zaczynają migać wszystkie przyciski i zmieniarka wydaje jakiś dźwięk, ale nie chce wciągnąć płytki. Czy ktoś wie co to może być ? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam, Waldek
AndyN Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 (...) Wciskam Load, zaczynają migać wszystkie przyciski i (...) i naciskam jeden z sześciu (sześciu jeśli zmieniarka jest pusta) migających przycisków decydując w ten sposób w który slot płyta ma być załadowana.
Kalendarzyki Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Oczywiście próbowałem nacisnąć jeden z przycisków i wtedy załadować, ale niestety po wciśnięciu przyciski nadal migają, a płyta nie jest wciągana do środka ...
AndyN Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Najpierw wkładałeś płytę czy najpierw naciskałeś przycisk slotu? Zmieniarka jest pusta?
Kalendarzyki Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Zmieniarka jest pusta (tak przynajmniej pokazuje radio). Naciskam Load, a później próbuję włożyć płytę.
AndyN Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Naciśnij "load", wybierz slot, odczekaj chwilkę (zdaje się tylko jeden slot będzie migał), zacznij wkładać płytę.
Kalendarzyki Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Tak robiłem, to nic nie daje. Zaczynam się zastanawiać, czy tam po prostu się coś nie zblokowało
Rekomendowane odpowiedzi