meidzer Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam, okazało sie ze po lewej stronie nie grzeje mi lusterko zewnętrzne. Wyjąłem wkład i co widze - szkło bez maty grzewczej. Mierze napięcie na kabelkach do ogrzewania i okazuje sie ze jest około 0.6V a po włączeniu ogrzewania tylnej szyby również 5,6V. Wiem że przy odłączonej macie nie powinno być napięcia na kablach. Skąd to napięcie? Dziwna sprawa. Prawe lusterko grzeje dobrze wraz z tylną szybą. Mam już nowe szkło podgrzewane, ale co z tego jak nie działa. Proszę o pomoc.
mstan Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam Niedawno przewinął mi się taki temat,może coś tam znajdziesz. http://www.a4-klub.pl/smf/a4_b5_podgrzewanie_lusterek_zewnetrznych-t8149.0.html Pozdrawiam
meidzer Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 Jest troche ale nadal nie znalazlem odpowiedzi na pytanie dlaczego na lewym lusterku mam ciągle ok 0,6V??? Ktoś pomoże?[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 16:59_________________________________________________Dziś naprawiłem lustereczko. Jak sie okazalo na przewodach bylo około 0,6V ciągle (nawet po włączeniu ogrzewania tylnej szyby), a jak podłączyłem matę to pojawiło sie 12V i lusterko zaczelo grzać. Temat mozna zamknąć. Pozdrawiam
fayera Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Tak to już jest z tą instalacją lusterek. U mnie po przejechaniu kilku km zaczęło dopiero lewe grzać.
Rekomendowane odpowiedzi