spiidy Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Rzeczywiście pod dywanem było troche wody ale na szczęscie do komfortu sie nie dostała bo ktoś kto go montowal zakleił wlot czarnym siliconem i to go uchroniło
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 widze ze uporales sie z tym problemem... u mnie to samo bylo przekazniki zalane ...auto stanelo
spiidy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 i jakie koszty wymiany ? ja jeszcze nie do konca sie uporałem bo podświetlenie na nogi kierowy nadal nie działa ale nie ma czasu se za to zabrać i pogoda nie dopisuje..
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 przekazniki prawie 300 PLN wszystkie plywaly oraz obudowa kompa 60 pare zlotych ....winowajca okazal sie elektryk ktory nie umial odkrecic 1 srubki
David Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 spiidy jedz do Gryf Alarm na Klonowica do Macka on powinien Ci ogarnac temat,powiedz ze jestes z a4 klub i ze Dawid Z Danii Cie przyslal
Rekomendowane odpowiedzi