Farszu Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 witam czy jest bezpiecznik lamki schowka w a4 b6 bo brak pradu na zarówke
truckmaniac Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 witam czy jest bezpiecznik lamki schowka w a4 b6 bo brak pradu na zarówke Pewnie masz odpiety tłoczek. Drzwiczki otwierają się całkowicie luźno, czy z lekkim oporem?
Farszu Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 niezwracałem uwagi a jak sie do tego dostać lamke wyjełem ale ona niema zadnego wyłacznika
truckmaniac Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 niezwracałem uwagi a jak sie do tego dostać lamke wyjełem ale ona niema zadnego wyłacznika Włącznik jest właśnie w tłoczku. Otwórz drzwi pasażera, a nastepnie zdejmij boczek deski (taki sam jak z drugiej strony do bezpieczników). Po zdjęciu zobaczysz ten tłoczek.
fayera Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/b6_oswietlenie_schowka-t5428.0.html;highlight=b6+o%B6wietlenie+schowka Poczytaj trochę
Farszu Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 dzieki za pomoc juz wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi