sampras Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Witam Mam siedzenia kubelkowe materialowe S-line. Niestety przedarl mi sie boczek od siedzenia kierowcy. Znalazlem na allegro fotel pasazera nie kubelek ale w identycznym kolorze i bardzo dobrym stanie i cenie. Pytanie brzmi - czy material z boczku od fotela "nie kubelka" wystarczy mi na boczek do mojego kubelka? Moze ktos obil taki przeszczep?
wosiu007 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 oj wydaje mi się że będzie za mało. Najlepiej pomierzyć wtedy będzie wiadomo.
_Solar_ Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 udaj sie do pożądnego tapicera wtedy na pewno uzyskasz konkretną odpowiedź
DarekII Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jestem po reanimacji zakupionego kubełka miał wydarcia od wychodzenia od strony drzwi dół siedziska i góra oparcia oddałem do tapicera swój zwykły wyjęty fotel starczyło bez problemu jeszcze zostało materiału wstawił mi cały bok oparcia i bok siedziska a materiał wziął z dolnej czesci siedziska i z boku starego fotela tego zwyklaka koszt 70zł stan kubełka jak nówka Jak co pozostał mi jeszcze fotel pasazera leży zbędny jak nowy tanio oddam kolor szary ciemny w środku wzorek
sampras Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Jestem po reanimacji zakupionego kubełka miał wydarcia od wychodzenia od strony drzwi dół siedziska i góra oparcia oddałem do tapicera swój zwykły wyjęty fotel starczyło bez problemu jeszcze zostało materiału wstawił mi cały bok oparcia i bok siedziska a materiał wziął z dolnej czesci siedziska i z boku starego fotela tego zwyklaka koszt 70zł stan kubełka jak nówka Jak co pozostał mi jeszcze fotel pasazera leży zbędny jak nowy tanio oddam kolor szary ciemny w środku wzorek Czy kolor tego fotela to taki jak na zdjeciu w tej aukcji? http://moto.allegro.pl/item786508083_fotel_kierowcy_audi_a4.html Jesli tak i bysmy sie dogadali co do ceny Twojego fotela to moze bym sie skusil.
DarekII Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Jest to taki kolor jak na podanym linku stan fotela jak nowy materiał super co do ceny jakie 40 zł bym chciał zawsze mogę go rozebrać zdjąć materiał i wysłać wszystko bez stelaża taniej będzie wysyłka ale to już twoja decyzja jak ci będzie odpowiadać poproszę na PW
Rekomendowane odpowiedzi