pijotrus Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witam Mam pytanie w mojej b5 po jakis 2 minutach jazdy mam temperature silnika 90 i trzyma sie ciagle czy jest to normalne czy moze cos jest nie tak nie powinno byc czasem mnie ? dzieki za pomoc
Cristoforo Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 bez urazy ale chyba a4 to twoja pierwsza bryka.... jak sie rozgrzeje i trzyma temp. to normalne zjawisko i prawidłowe
michal_g84 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Sory, ale to chyba jakaś prowokacja :>, a tak na serio to wszystko jest ok
pijotrus Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 hehe ani nie moja pierwsza ani nie prowokacja wczesniej mialem vectre z silnikiem 1.8 i tam mialem caly czas temperature 65 wiec jak tutaj mam caly czas 90 to myslalem ze cos jest nie tak wiec dzieki za pomoc pozdrawiam
Dev Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 hehe ani nie moja pierwsza ani nie prowokacja wczesniej mialem vectre z silnikiem 1.8 i tam mialem caly czas temperature 65 wiec jak tutaj mam caly czas 90 to myslalem ze cos jest nie tak wiec dzieki za pomoc pozdrawiam własciwą temperaturę silnika poda Ci tylko VAG jak porównasz sobie wskazania Vag-a a tego co masz na blacie to może być róznica wskaznik nie podaje Ci dokładnej wartości np na blacie bedzie 90 st. a Vag pokaże 76st tak samo Vag - 100 a na blacie bedzie 90st co do vectry ...miałes tam zwalony czujnik i prawdopodobnie termostat
Rekomendowane odpowiedzi