rem1k Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 może ktoś podrzucić jakieś zdjęcie swojego montażu w B7? widziałem już w popielniczce panel osobno - ale nie chce mi się aż tak bawić. u siebie nie mam tej półeczki po lewej od kierownicy jak w B5-B6. dzięki!
variocustoms Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Kup ręczniaka Midland i będzie spox i zamontuj po prawej stronie gałki a dokładniej przy gnieździe zapalniczki, moim zdaniem to dobre rozwiązanie
rem1k Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 uuu... no niestety... radyjko to ja mam (niestety nie przenośne...) tyle że woziłem je zawsze na siedzeniu a teraz się wożę ale z zamiarem wstawienia gdzieś na stałe... stąd moje pytanie
mily Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 A w podłokietniku tak jak ja wymyśliłem (ponieważ radio wyjmuję gdy jest nie potrzebne więc potrzebowałem miejsca łatwo dostępnego, i żeby szybko można zdemontować). http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_cb_i_oswietlenie_podlogi-t66418.0.html;msg722510#msg722510
akjam Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Możesz wrzucić też radyjko w półeczkę pod kierownicą po prawej stronie. Ostatnio widziałem to w B7 u Nas na spocie.
Rekomendowane odpowiedzi