Thomasz Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 mam pytanko jak fachowo nazywa sie te plastki ktore sa pomiedzy przednia szyba a maska chodzi mi dokladnie o ten ktory trzeba zdjac aby wymienic filtr kabinowy bo przez przypadek urwalem te jedno mocowanie mozna gdzies kupic taki platik dziekuje za pomoc
darkopolo Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Hej,ten plastik nazywa się odrzutnik wody.Gdzieś na tym platiku powinieneś mieć nr. fabryczny.8D2 819 404B LUB 8D2 819 404C.
Thomasz Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 dziekuje bardzo za pomoc jutro rano zaraz sprawdze jaki to dokladnie jest numer tego odrzutnika wody
happyradol Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 kupowałem ostatnio kpl-tzn lewą i prawą stronę w aso -ponoć nie ma zamienników,tak przynajmniej mówili mi w sklepach ??? zapłaciłem 142 z przesyłka w 24h do odebrania .
Reggi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Szukac po angolach na allegro Czasami można za grosze wyrwac takie gadżety
Rekomendowane odpowiedzi