Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Pomoc szybka potrzebna !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Szału nie ma ... :gwizdanie:

chyba nie czytałeś wątku od początku kolego, te felgi są na zime więc są ok! ciekaw jestem jakie ty masz? :gwizdanie:

Co innego gdyby to były felgi na sezon letni to wtedy mozną powiedzieć, ze szału ni ma :wink4:

może on zimą jeździ na 19" :D

Opublikowano

chyba nie czytałeś wątku od początku kolego, te felgi są na zimę więc są ok! ciekaw jestem jakie ty masz? :gwizdanie:

Co innego gdyby to były felgi na sezon letni to wtedy można powiedzieć, ze szału ni ma :wink4:

Pewnych rzeczy w życiu bym nie zrobił... Min. nie skrzywdziłbym swojej Audioli, w taki właśnie sposób... Samochód wart duże 50 dych a gość montuje alumy za 800??? Brakuje jeszcze Panasonixa, kolumny na tylnej półce i drzewka zapachowego przy lusterku. Zima nie ma nic do tego o czym piszę! Co do mnie jeżdżę tak jak fabryka dała: Lato Alu , zima Stal ori + ori dekle. Ja wiem, że jeżdżę AUDI a nie czymś do niego podobnym. Panowie 90% ludzi na tym forum uwielbia lub wręcz kocha swoje "niunie" i doskonale zna i czuje ten smaczek. Jeżeli ktoś tego nie zaznał lub nie rozumie - niech zmieni samochód. Nie musi kupować nowego - może SE tylko zmienić felgi.

chyba nie czytałeś wątku od początku kolego, te felgi są na zimę więc są ok! ciekaw jestem jakie ty masz? :gwizdanie:

Co innego gdyby to były felgi na sezon letni to wtedy można powiedzieć, ze szału ni ma :wink4:

Kolega Yelo podał ci linka z tym co trzeba. I co ? Kasy szkoda czy be???

Opublikowano
  • Autor

Pewnych rzeczy w życiu bym nie zrobił... Min. nie skrzywdziłbym swojej Audioli, w taki właśnie sposób... Samochód wart duże 50 dych a gość montuje alumy za 800??? Brakuje jeszcze Panasonixa, kolumny na tylnej półce i drzewka zapachowego przy lusterku. Zima nie ma nic do tego o czym piszę! Co do mnie jeżdżę tak jak fabryka dała: Lato Alu , zima Stal ori + ori dekle. Ja wiem, że jeżdżę AUDI a nie czymś do niego podobnym. Panowie 90% ludzi na tym forum uwielbia lub wręcz kocha swoje "niunie" i doskonale zna i czuje ten smaczek. Jeżeli ktoś tego nie zaznał lub nie rozumie - niech zmieni samochód. Nie musi kupować nowego - może SE tylko zmienić felgi.

Co ma do tego cena?

Gdybyś przykładowo dostał oryginalne felgi 18 calowe za 1200 zł to byś ich nie wziął bo za tanie i nie warte twojej wspaniałej fury? Nie wiem do kogo ten cały wywód i nie wiem na co ma mi być szkoda kasy???

A te fele za 800zł założył mi wulkanizator a ja ich nie widziałem wcześniej.

Letnie mam ori Audi, jednak są to 17 i byłbym głupi kupując zimówki 225. Stalowe nie pasują, więc musiałem kupić jakieś "tanie" alusy coby nie było szkoda jak przytrę.

Seryjne alu 16" z B7 w ogóle nie wyglądają i juz wolę te które mam teraz :)

Co do marki Audi to oczywiście ją lubię i cenię ale nie robię z auta jeżdżącego ołtarzyka i nie stawiam go ponad wszystko :)

Opublikowano

Wypowiem się tak... nie raz jest tak, ze nie orginalne felgi są ładniejsze niż ori seryjne audi to po pierwsze a po drugie to widze ze kozaka zgrywasz kolego takiego ze hoho :cool1:

Opublikowano

"Wypowiem się tak... nie raz jest tak, ze nie orginalne felgi są ładniejsze niż ori seryjne audi to po pierwsze a po drugie to widze ze kozaka zgrywasz kolego takiego ze hoho :cool1:[/b]"

A myślałem, że już się zrozumiemy. A tu bęc: kolega Pzwmichal z 25 postami bystrzejszy niż ty z 656. Jak nie chcesz rozmawiać to se daruj i nie moralizuj, bo ja nie pisałem, że ty to taki czy owaki /to apropos tego "po drugie"/.

Opublikowano

Co do mnie jeżdżę tak jak fabryka dała: Lato Alu , zima Stal ori + ori dekle.

Alu-deklom mówimy NIE! Tylko czarna stal. Do B5/B6
Opublikowano

Co do mnie jeżdżę tak jak fabryka dała: Lato Alu , zima Stal ori + ori dekle.

Alu-deklom mówimy NIE! Tylko czarna stal. Do B5/B6

Yelo nie zadzieraj z fly07 bo cię jeszcze zkwituje tak jak mnie :polew:

Opublikowano

Yelo nie zadzieraj z fly07 bo cię jeszcze zkwituje tak jak mnie :polew:

Ja z nikim nie zadzieram, ja wyrażam swoją opinię :)