Sayymon Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Witam, Stojąc dzisiaj w mega korku z nudów wcisnąłem przycisk "check" w moim nowo nabytym B7 i... Pierwsze 3 kontrolki (breaks, oil pressure, coolant) zaświeciły na czerwono, pozostałe (paliwo, pły do spryk.?, akumulator) czyste, po czym wyświetliło się "OK". Trochę dziwne, ponieważ hamulce są bardzo sprawne (auto ma nowe tarcze i klocki z przodu), poziom płynu do chłodnicy ok, olej i filtry wymieniam na dniach, ale aktualny poziom jest ok i komp do następnej wymiany pokazuje jeszcze 4600km. Nigdy nie zaświeciła mi się też żadna kontrolka i poza tym dzisiejszym "check" auto sprawuje się świetnie. Czy mimo to jest to niepokojący sygnał? Postaram się w weekend pożyczć kabel diagnostyczny od kumpla i zVAGować auto, czy powinienem na coś zwrócić szczególną uwagę? ...a to miał być taki bezstresowy weekend
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 :> i tak wyswietla...wszystko ok
Sayymon Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 Uffff... czyli weekend jednak spokojny. Wybaczcie zaśmiecanie forum jeśli spytałem o rzecz oczywistą, ale search nie dał mi odpowiedzi, a Audi to zupełnie nowa dla mnie marka... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi