Farszu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witam własnie wyjełem amortyzatory Bilstein robić przód audi a4 b6 wytrzymały 34tyś km.Amorki trzymają ale mają straszny luz na sztycy i stukają .Były wymieniane w ASO Wojtanowicz .Dzis do nich zadzwoniłem bo są jeszcze na gwarancji a oni ,że gwarancja jest tylko na 10 tyś km i niechca uznać gwarancji.Może ktoś miał podobny problem bo niewiem co dalej.
Wąski Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Gwarancja jest na dwa lata.Napisz do przedstawicielstwa w Polsce i opisz całą stacje.A jak nie to Federacja Konsumentów.
wypsiu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Albo opisz całą sprawę do TVN TURBO
dudek_lu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Ciężka sprawa. Jak nie uznali to juz nie uznają. Zawsze coś znajdą zeby kasy nie stracić. Dziwi mnie tylko ze bilsteiny zawiodły. Moze masz modyikowane zawieszenie?? Albo jeździsz po mega dołach.[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:14_________________________________________________Albo uzywki ci wstawili......w aso wszystko mozliwe :gwizdanie:
Farszu Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Amorki były nowe i jesli chodzi o ich działanie to trzymaja dobrze nic niebuja tylko na nierównościach stukają z powodu luzu sztycy amortyzatora na boki.
neon Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 może wymienili amory a o mocowaniu zapomnieli
Rekomendowane odpowiedzi